Foto bij Dankwoord

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • QueenOfEmerald

    Nog steeds geen plannen voor een nieuw Albus/Scorpius verhaal? ik kan natuurlijk ook mijn eigen idee uitwerken, maar dat kan even duren en jouw verhaal is toch veel beter
    Leuk cijfertjes!
    Het was leuk om te volgen (Y) en nu op naar de verwijderde scènes. :Y)

    9 jaar geleden
  • Frodo

    Ik mag dan wel één van die 'stille lezers' zijn, toch ben ik net zo trots op jou als iedereen hier (:
    Iedere keer was het een werkelijk genot om je hoofdstukjes te lezen en me te laten meeslepen door het wonderlijke verhaal van Albus Severus Potter, een Dreuzel met enorm veel magie in zijn leven. En ik ben erg blij dat je ons de kans hebt gegeven om dat verhaal te volgen.
    Je bent en blijft een top-schrijfster! Square, de enigste user die ik voorstel als mensen maar weer eens vragen om fanfics zodat ook zij kunnen genieten (:
    Grote cyber-hug terug en ik kijk al uit naar je volgende verhaal!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Tuala

    Hallo lieve Square, ik zal niet proberen dit kort te houden want jij verdient véééél tekst en véééél bedankjes. Dus deze zin is eigenlijk gewoon veel te kort.

    Waar dit nu eigenlijk over gaat...
    Ik heb dit verhaal sinds het allereerste begin gevolgd. Ik raakte gehecht aan Albus en verzon de gekste toekomstplannen voor hem. Ik werd half verliefd op Scorpius en voelde me verscheurd toen ik tussen hem en Adam moest kiezen. Ik lach dicht van het lachen om James' grappige gesprekken en ik ergerde me welliswaar vaak aan Lily, maar op het einde was ik toch vertederd door haar. Kortom: ik heb elk onderdeel van je verhaal intens gevolgd en er ook nàdat ik de hoofdstukken had gelezen nog vaak aan gedacht. Ja, ik ben zo'n meisje dat in haar bed ligt te denken aan de verhalen die ze gelezen heeft en er alternatieve eindes voor bedenkt en jouw verhaal was zeker één dat vaak in mijn gedachten terugkwam.
    Ik heb dus heel dit verhaal gevolgd en geprobeerd hier zo vaak mogelijk een bemoedigende, enthousiaste of soms zelf gechoqueerde reactie achter te laten, maar ik vrees dat het me maar in 25 procent van alle hoofdstukken is gelukt om duidelijk te maken hoezeer ik met je personages meeleefde. Nu probeer ik dat dus goed te maken, weliswaar met zéér warrige zinnen.

    Wat betreft een veelgestelde vraag
    Jammer genoeg komt er geen opvolger (aaaah) en geen ander Albus en Scorpius verhaal (aaaaaaaaaaaaah). Dat is jammer, maar begrijpbaar. Zelf ben ik ook een opvolger van stoppen op het hoogtepunt en ben blij dat je het doet. (Ten minste, ik zou blij moeten zijn. Stiekem zou mijn smaakloze zelf het alleen maar toejuichen als je nog honderd hoofdstukken zou posten, maar dat probeer ik zo veel mogelijk te onderdrukken.) Ik wacht wél vol ongeuld op de tweede lange (yes!) Perciver! :'D

    Cijfertje
    Wiskunde is dus echt mijn slechtste kant, maar voor jou ga ik toch mijn beste doen: Jouw verhaal was vanaf de proloog zo leuk dat hij op mijn persoonlijke Jelena-schaal negentig op honderd innam, bij elk hoofdstuk werd dit verdubbeld met 100%, waarbij we een stijgende lijn zien met de functie y= 1000000000x . 45324545454545445. Mijn schaal is ondertussen ontploft en ik heb mezelf een nieuwe moeten aanschaffen, maar dat was het waard.

    reclameblok
    Heart of Gold! Heart of Gold! *doet cheerleadersdansje* Zeker ook één van mijn favorieten!

    En dat was het...
    Echt, ik ga dit verhaal missen. Al ben ik blij dat ik het nog eens kan lezen, wat ik zeker ga doen. Nu ga ik dit dankbericht afsluiten voor Q weigert het te posten omdat het te lang geworden is.
    *Dikke dikke bedanktknuffel*

    Adios Magische schrijfster

    1 decennium geleden
  • xAries

    Ik vind het echt jammer dat ik vanaf nu niet meer nieuwschierig naar mijn scherm kan kijken omdat ik gewoon niet weet wat ik moet verwachten, maar aan de andere kant is het gewoon klaar. Ik ben wel blij (Dat klinkt raar) dat er geen vervolg komt. Dit is gewoon het einde en dat was het, daar horen geen nieuwe dingen bij. Veel meer heb ik niet te zeggen, ik kijk uit naar de verwijderde scenes en; *Hugs back*

    1 decennium geleden
  • LALT

    En toen was het echt afgelopen!
    Ik lees je Perciver Heart of Gold al.
    Zou je aan die andere Perciver snel willen beginnen?
    Ik geloof dat je al door hebt dat hoe langer je verhalen en hoofdstukjes zijn, hoe blijer wij worden. Dat is meteen een rede dat ik heel blij met je ben,
    1 Je schrijft geweldig
    En 2 Je schrijft lange hoofdstukjes.
    En hoe langer je hoofdstukken, hoe langer het antwoord, al had je dat denk ik ook al door!
    Nou ik ga stoppen met deze zinloze en inhoud loze reactie die ik ook gewoon in 2 zinnen had kunnen zeggen.
    Schrijf snel verder aan je andere verhalen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen