Foto bij 51. || Rainbows ||

weer zo weinig reacties... :( eigenlijk moet ik niet zeuren, het is namelijk vakantie :P

maarja, mensen die snakken naar porn, nog ff 9 hoofdstukjes wachten of zo ;)
luff my heersbeestjes (K)

"Maar ik versla die concurrentie met gemak." schepte ik op en wiebelde met mijn wenkbrauwen. "Inderdaad, ik heb jou liever dan wie dan ook." gaf Justin me gelijk. Ik grijnsde weer. "Jeeuuh..." zei ik droog. Ik stond op van het toilet en reek mijn hand uit naar Justin. Hij pakte hem beet en trok me meteen mee naar zijn kamer. Het licht was nog uit, dus ik zag het bed niet aankomen en viel zo pardoes op mijn neus. Justin viel naast me en samen begonnen we te lachen. "Dat was faal." lachte ik en kroop verder het bed op. Justin kwam achter me aan. Ik ging weer onder de dekens liggen en hield de dekens open zodat Justin erbij kon liggen. Vrolijk nestelde Justin zich in mijn armen en gaapte hij. Ik sloeg de dekens over hem heen en hield mijn armen stevig om Justin heen. Zijn rug was warm tegen mijn koude buik. Ik snoof onopvallend zijn shampoo geur op en sloot mijn ogen. "Is dit nou perfect?" vroeg ik Justin. Hij grinnikte. "Dit is perfect." bevestigde hij en daarna hoorde ik zijn ademhaling zwaarder worden. Hij sliep. Gosh, hij moest wel heel moe zijn. Ik sliep nooit binnen een uur. Het duurde altijd minimaal anderhalf uur voor ik in slaap kon komen. Ik begon met mijn vingers rondjes te tekenen op Justin's buik. Zijn huid voelde zacht, teer en breekbaar. Net als gelatine, maar dan minder flubzig. Niall, flubzig is geen woord. zuchtte mijn geweten. Hou je kop, ik heb het net verzonnen. Sprak ik hem tegen. Er waren wel meer van die woorden die niet in het woordenboek stonden; maar wel bestonden. Neem een voorbeeld aan... Vatzig, engig, snappelijk, frubberig etc.
Waarom stonden die dingen niet in het woordenboek? Twitteren, en Tweeten stond er ook niet in. Belachelijk!
Justin wurmde zich los uit mijn greep en stond op. Waar sloeg dat op? "Waar ga je heen?" vroeg ik hem meteen stomverbaasd.

Reageer (8)

  • HipsDontLie

    Justin slaapt wandelt denk ik xd
    OMFG! flubzig is echt wel een woord, gebruik ik altijd bij marshmallows. en zompig xd

    1 decennium geleden
  • Higginator

    Flubzig is nu officieel Marit's nieuwe favoriete woord na snijboon.. QUIZLET, THANK YOU FOR MAKING MY LIFE AWESOME. en jullie twee natuurlijk, jij en Squiggels xd

    1 decennium geleden
  • Perv

    Romy gaat flubzig nu als stopwoord gebruiken. Flubzig he?

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    Whahaha ik las dit terwijl er een regenboog in de lucht was :)

    ojaa ik ben sinds vorig hoofdstukje een heersbeestje!!

    1 decennium geleden
  • philtatos

    En zo, werd het woord flubzig geboren en gebruikte Zarah het elke dag.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen