Fire Water Earth Air
wonderfull things of nature there.
Flowing, intertwinning with eachother
One can't live
without the other.

Het was een mooie warme middag in Republic city, er waaide een warm lente briesje en er was geen wolk aan de lucht wat zorgde voor een heldere avond met een volle maan. In deze middag gebeurde er wat bijzonders in een van de huizen die aan centrum van Republic city ligt, Deze middag werd er een meisje geboren met de naam Kim ze was net als haar vader een vuurmeester. Een paar uur later in de avond werd er in hetzelfde huis nog een meisje geboren met de naam Eileen zij was net zoals haar moeder een luchtmeester. Toen de tweeling was geboren en vredig in hun wiegje lagen wisten hun ouders dat er iets bijzonders was met hun dochters .Alleen wisten hun ouders niet wat het precies was dat hun bijzonder maakte, De ouders van de tweeling hadden hierom besloten om de tweeling goed in de gaten te houden met de hoop het antwoord te vinden waarom ze bijzonder waren. Na een paar jaar iets gebeurde waardoor ze eindelijk wisten wat er met hun dochters was.
Die dag hadden kim en Eileen ruzie met een jongen uit hun straat zijn naam was Shiro, Hij kon aarde besturen en begon uit het niets stenen aarde naar de tweeling te gooien, uiteindelijk raakte hij Kim recht in haar gezicht. Toen hij dat zag stopte hij even en keek met een grijns naar de tweeling om te kijken of wat hun reactie zou worden, wat hij niet had verwacht is dat dit Kim en Eileen zo woedend maakte dat ze in de avatar state belanden zonder dat ze het zelf doorhadden. In eerste instantie had hij het niet door dat ze in een avatar state zaten omdat hij en de rest van de Republic city niet wisten dat Kim en Eileen de nieuwe avatars waren. Ook zag hij het niet meteen omdat Kim met haar hoofd gebogen naar de grond zat en Eileen naast haar geknield maar toen de tweeling opkeek zag hij dat hun ogen gloeide, toen Shiro dit zag was hij verlamd van angst een buurman die toevallig naar buiten liep zag wat er gebeurde en heeft meteen de ouders van de tweeling erbij gehaald.
De ouders kwamen er meteen aangerend en toen ze de gloeiende ogen van hun kinderen zagen wisten ze meteen wat er zo bijzonder was aan hun kinderen, de tweeling waren de nieuwe avatars geworden. veel tijd om erover na te denken hoe het kon dat de avatar zich in 2 personen reïncarneert kon zijn hadden de ouders niet, voor ze het wisten moesten zij en de rest van de straat dekking zoeken voor de kracht die de tweeling uit pure woede losliet.

Een paar uur na de avatar state woede uitbarsting van de tweeling was er een vergadering in het stadshuis van Republic city, de raadsleden hadden gehoord over de tweeling en de avatar state en de kracht die erbij los kwam. In deze vergadering hadden ze het over om de tweeling uit elkaar te halen wegens de te grote kracht die ze bij elkaar hadden.

Reageer (1)

  • Rawiyah

    Ik lees verder als je mijn avatar story leest c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen