Foto bij Begeleider District 4 - Thalias Andric Snetz

Volledige naam: Thalias Andric Snetz
Leeftijd: 25 jaar, 7 maanden en 10 dagen
Uiterlijk: Thalias heeft zijn kenmerkende bruine haren met een rode glans altijd perfect gestyld. Ten tijde van de 60e Hongerspelen heeft hij korte krullen. Zijn wimpers zijn in een net iets rodere teint gekleurd dan zijn haren. Zijn tanden zijn altijd glanzend wit, zoals parels. Dit zijn dan ook zijn favoriete accesoires.
Thalias lievelingskledingkleur is blauw, omdat dit zo "hééérlijk" mooi afsteekt tegen zijn haren. Meneer Snetz heeft daarom meestal ook blauwe lenzen in en hij houdt er van om elk jaar totaal van stijl te veranderen, maar desondanks zijn de eerder beschreven dingen vaste elementen.
Spiegeltijd per dag: Thalias Andric Snetz spendert gemiddeld per dag 69 minuten voor een spiegel.
Innerlijk: Thalias is een vriendelijk jongeman die eigenlijk het liefste mensen gelukkig maakt óf muziek luistert. Soms lijkt Thalias wat raar, maar diep van binnen bedoeld hij het allemaal wel goed. Hij heeft gekozen voor het werk als districtbegeleider, of zoals ze het in het Capitool noemen, zijn werk als "departementenadviseur", omdat hij zo veel mogelijk kansen wil creeëren voor mensen, en in dit geval, tributen.
Extra: Thalias speelt graag gitaar, dit doet hij dan ook nog wel eens voor tributen als ze gespannen zijn.

Reageer (1)

  • Mundane

    Awesome c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen