Foto bij Achttien

Er zijn op dit moment 37 mensen online. Eigenlijk zou ik ook moeten slapen, maar ik voel me nog veel te wakker dus activeer ik alvast een stukje voor de hele vroege (late?) vogels onder jullie. (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Phlegethon

    Op dat moment Prima- niet goed dus.
    British library is leuk!
    Alvast excuse voor Al deze loser berichtjes. Ik moet. Deze gewoonte me ongewoonmaken. Maar Nee. Sorry. I can't resist

    8 jaar geleden
  • Tinaaax257

    hij krijgt wat met Scorpius tog?, wddn?

    1 decennium geleden
  • Tuala

    Ik word afgeschrikt door een enorm lange reactie hier onder me. (cat) Al ben ik het wel eens met de laatste zin, waar mijn oog toevallig op viel. ("En daarom vraag ik nu vriendelijk, nee, EIS IK nog een stukje") Anyway, Scorpius en James passen gewoon niet bij elkaar. Scorpius en Albus klikt véél beter! Dus wààrom moet Scorpoius al weer bijna naar school? D: Ik hoop dat ze contact houden via brieven of zo. Of gewoon dat ze zo verliefd worden (daartoe aangezet door de romantische litteratuur) dat ze niet meer zonder elkaar kunnen en Scorpius van school gaat? -wbw-

    1 decennium geleden
  • D3M1

    snel verder ik vind dit echt een leuk verhaal en ze moeten echt snel wat krijgen

    1 decennium geleden
  • Illusie

    Ik heb alles in een keer gelezen, en het is zo'n leuk verhaal! Maar wel zielig voor Albus, dus hij en Scorpius moeten een een heel leuk stelletje worden...:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen