de titel. haha oke lees dit en je snapt het. ben de laatste tijd goed bezig al zeg ik het zelf dus verdien ik geen kudo's want die zijn zo ierri dus ram het in elkaar je kunt het. en trouwens hieronder is het zo leeg djs typ maar iets

Bella Pov paar weken later. (voortaan weer bella)

Ik deed mijn ogen oopen en staarde naar het witte plafond. 'Hey lief' hoorde ik een stem en ik schrok. Edward ging naast me zitten op de grond. 'Kom maar op de bank hoor' Ik keek hem lachend aan. Hij stond op en legde mijn voeten op zijn benenen. Ik zuchte diep en keek hem aan. 'Wat?' Ik keek hem weer aan en ston d op. 'Ik ben met je getrouwd en dan mag dit heus wel hoor' Ik ging weer liggen maar ditmaal met mijn hoofd op zijn been. 'Waarom doe je moeilijk Bells?''Ehm zo ben ik gewoon' Ik keek opzij en zag dat hij moeite meost doen om zin lach in te houden. Ik zuchtte weer en nestelde me tegen hem aan. Emmet kwam binnen met een dampende mok. 'kijk Bellekip lekkere soep voor je' hij lachtte om zichzelf en keek toen kritisch hoe ik bij Edward lag. Toen hij bleeft staan draaide ik mijn hoofd van Edward 's buik weg. 'Ow heb je al Kip op?' BOven hoorde ik Jake grinniken. Toen begon hij keihard te lachen, ik rolde mijn ogen. 'Mag ik jou spierballen prikken met een naald?' Ik keek serious naar Emmet die me verbaasd aan keek. 'Hoezo?' hij keek me aan in een pogin mij te begrijpen. 'nou dan lopen je spierballen vanzelf leeg' Edward en ik begonnen te lachen. Ook de rest begon te lachen. 'Liefie ze bedoeld het als een grapje' zei Rosalie die achter hem kwam staan. Maar ze had de grootste moeite met niet te lachen (kaylee nask dat poppetje :)) Boos stampte Emmet weg en Rosalie kon het niet laten om te lachen.

Ik kroop weer tegen EDward aan toen ik mijn soep ophad. Alles begon heen en weer te wiebellen. 'EDward alles wiebelt' zei ik verbaasd toen het niet zwart werd. Hij kek me aan en het begon nog harder te wieelen. 'Belalhahahahahha ik schud heen en weer' Edward proestte het uit. Ik ging overeind zitten. 'Edward het was maar een flauw grapje' 'Ik heb hem nooit zo gezien' Edward begon weer te lachen. Zo hylarisch had ik hem nog nooit mee gemaakt.

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Haha ja mee eens. Waar mensen hun mee bezig houden toch :p

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Dit reactie hieronder is echt irritant

    6 jaar geleden
  • ailine39

    humor


    bella is weer mens?

    ik snap er niks meer van ,meid

    verder

    1 decennium geleden
  • Padme

    G

    E

    W

    E

    D

    I

    G




    H


    O

    O

    F

    D

    S

    T

    U

    K

    .



    I

    K

    H

    E

    B




    M

    E


    D

    O

    O

    D




    G

    E

    L

    A

    C

    H

    E

    N

    .


    S

    N

    E

    L




    V

    E


    R

    D

    E

    R

    !

    Zo nu staat hij helemaal vol lijkt ke

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen