Foto bij What the hell is going on (edward)

Hallowa jullie zouden me blij maken met meer reactie's. Een vraag als je dit doet moet je het melden en ga ik je verassen door iets bijzonders in deze story. Lees het verhaal van Huilen. Ze heeft er twee de een is het begin en de adner vervolg. Het gaat over moi als vamp. ahha. Owja kaylee jij bent echt miskoop van de week :) :p owja tekst met streep is visioen en schuin is gedachte. owja let niet op mn commentaar ben beetje melig vandaag wat het is miskoop

Edward Pov.
Ik gaf Jacced en Belicia een kus. Ik hoorde dat Bella een film aanzette en liep dus naar beneden. Toen ik in de bank zat legde Bella haar hoofd op mijn benen. Ik zag een grootte knal met een lichtflits. Heel veel doode en gewonden. Er zouden stormen komen en veel dingen zouden in storten.Ik zag nog net hoe Bella in slaap viel. Ik keek Alice aan die knikte. Ik dacht na wat zou ze ermee bedoelen. Op dat moment werd alles wit en hoorde we een knal. Bella schrok overeind. 'Dat was een knal'bevestigde ik (neejoh denkje xD) Plots begon Bella heel hard te schreeuwen en heen en weer te spartelen. Bang keken we haar aan. Maak haar rustig ofzo ze heeft nu hele raare gevoelens. Het was Jasper. Zoon doe iets dan kan ik haar onderzoeken. Ik kwam weer bij mijn positieven en pakte Bella's hand. Ze trok hem verwoed (oke ik schreef het maar wat betekendt het ok al weer) weg. Er klonk weer een knal maar Bella schreeuwde het onmenselijk uit.(aaah vampire Zoon breng haar naar boven (zoon doe dit doe dat) Ik pakte Bella op die het amper merkte en ze begon weer te schreeuwen. Ik legde haar op de tafel en zag haar ineen krimpen. Carlisle gaf me apparaten en ik zag wat er was met haar buik. Ze gilde nog een keer en toen werd het doodsstil. Verbaasd keek ik haar aan. Met paniek liep ik naar Bella die dichte ogen had. 'Carlisle wat is er in hemelsnaam aan de hand' Bang voor de waarheid keek ik hem aan. Plots kwam een glimlach om zijn gezicht. 'Edward je moet heel goed luisteren' Ik keek hem raar aan maar deed wat hij zei. Toen hoorde ik het ook. 'hoe kan dit' Ik keek Carlisle aan die met zijn gedachtes worstelde. 'Ik weet het niet in heel mijn leven ik bedoel verstaan heb ik dit niet meegemaakt' Ze is bijzonder maar ik weet niet hoe dit kan.Ik hoorde het zachtjes maa rhet werd duidleijker hoe langer ik er naar luisterde. 'Wat is er allemaal' hoorde ik Bella fluisterend. Snel liep ik naar haar en pakte haar hand. 'Je bent bijzonder en je bent nu een.....' Mijn stem viel weg toen ik hoorde hoe ze naar adem hapte en weg zakte. Help haar zoonIk pakte weer Bella's hand.'Lief als je me hoort adem halen helpt.

Bella Pov.
Het was hier erg donker. Ik bleef maar wat liggen. Ik kon toch niks doen. Zodra het lichter werd focuste ik me erop. Hoe lichter hoe pijnlijker het werd. Langzaam knipperde ik mijn ogen en slikte. Ik zag Edward. 'Wat is er allemaal aan de hand' Vroeg ik met moeite. Hij pakte mijn hand. 'Je bent bijzonder je bent een...'Zijn ogen vulde met tranen. Toen moest ik naar adem h appen en toen werd alles weer zwart. Tijd verstreek toen ik zachtjes maar met hoop zijn stem hoorde. 'Lief als je me hoort adem halen helpt'. In zijn stem kon ik zijn pijn voelen. hij had het moeiiljk en het liefste zou ik hem nou omhelsen. Met mijn laatste krachten duwde ik mijn schild weg. Wil je voor me zingen?Het werd weer donkerder maar ik hoorde hem zingen. Met een glimlach- voor mijn gevoel niet echt maarja- viel ik in een groot lang zwart gat.

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Nee ben je niet haha xD

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Volgens ben ik net op de helft.

    6 jaar geleden
  • xTxKx

    snel verder!!
    echt spannend!!

    1 decennium geleden
  • Padme

    she is a people, verrekte miscoop.
    wil je het weten, jij bent de grootste

    1 decennium geleden
  • ailine39

    zou ze een hybrid zijn ?

    aaw lief dat laaste stukje dat ze vraagt van wil je voor me zingen?(H)

    mooi meid

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen