Meneer Trackers ging op zijn stoel achter zijn bureau zitten en knikte naar een stoel waar ik kon gaan zitten. Beschaamd ging ik zitten. ‘Mevrouw Pearls, ik dacht dat u een andere leerling was. Een rustige liefdevolle namelijk maar als ik uw optreden van daarjuist zag, denk ik er toch plots helemaal anders over. Waarom was dat nodig?’
Ik wist niet of ik me gevleid moest voelen door zijn opmerking of niet. Ik besloot om dat maar niet te doen en antwoordde op zijn vraag. ‘Het zit zo, meneer. Blaine Hicks is...’ Ik zweeg even. Waarom was dat inderdaad nodig? ‘Ik weet het niet, meneer.’ Antwoordde ik eerlijk.
‘U weet het niet.’ Zei hij zuchtend. ‘U slaat uw medestudent zomaar.’ Concludeerde hij.
Ik kan hem toch niet alles uitleggen? Ik kan hem toch niet vertellen over de ruzie met Hailey en dat plan dat we hadden. Dat kan ik toch niet aan hem vertellen? ‘Het spijt me, meneer.’
‘Spijt is al een begin maar denk maar niet dat u daarom geen straf krijgt. U krijgt u straf nog wel te horen. Ga nu maar.’ Hij klonk nog redelijk rustig terwijl hij dit alles zei. Ik dacht dat hij naar me zo roepen of iets dergelijks maar zo rustig had ik niet verwacht.
Ik haastte me snel naar de deur voor hij zich zou bedenken en wel naar me zou beginnen roepen.
‘Oh ja, zegt u ook maar tegen meneer Hicks dat het u spijt.’ Zei hij nog voordat ik de deur achter me kon toedoen. Ik knikte en liep daarna snel terug naar de eetzaal waar Shannen, Chris en Hailey op me stonden te wachten. De rest was allemaal al weg.
‘Waar is Blaine?’ Vroeg ik. Als ik mijn excuses moet aanbieden, wil ik dat onmiddellijk doen zodat ik er al vanaf ben.
‘Wat wilde hij van je?’ Vroeg Shannen aan me voordat ik een antwoord kreeg.
‘Waar is Blaine?’ Herhaalde ik mijn vraag. Daar wil ik eerst antwoord op voordat ik ergens anders antwoord op geef.
‘Waarom deed je dat toch? Heb je dan echt geen hersens in die kop van je?’
‘Hou nu toch eens op, Shannen!’ Riep ik kwaad naar haar. ‘Hoe zou jij dan gereageerd hebben? Juist hetzelfde!’ Ik richtte me nadat ik dat gezegd had tot Hailey. Als Shannen geen antwoord wilt geven, vraag ik het wel aan iemand anders. ‘Hailey, waar is Blaine? Ik moet mijn excuses aan hem aanbieden.’ Dit zei ik veel rustiger.
‘Al naar de les. Is dat je straf?’ Vroeg ze direct daarna.
Ik schudde mijn hoofd. ‘Een deel, denk ik. Ik moet ze nog krijgen.’ Ik draaide me om en liep ook naar mijn les. Natuurlijk was die al een tijdje bezig en kreeg ik daar ook kwade blikken van de leerkracht, net zoals Shannen, Hailey en Chris.


Ik vroeg me af: Wordt het niet een beetje te langdradig?
Ik kreeg ook te horen dat sommige het niet meer snapte. Ik zou zeggen, blijf gewoon lezen alles wordt wel duidelijk. (: En een foto van Blaine heb ik niet. Ik laat jullie liever zelf fantaseren hoe hij eruit ziet.
(flower)

Reageer (3)

  • Chikorita

    WHIII verder =D

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    het is een leuk verhaal,
    maar het word inderdaad een beetje langdradig. ;)
    Ik blijf wel gewoon lezen,
    want volgens mij moet het gewoon nog allemaal komen.:D
    snel verder dus.<333

    1 decennium geleden
  • Zomerr

    Snel veder.. het word langdradig omdat ik het niet meer snap en ik wil liefdeeee :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen