Sorry Peyton… Ik…’Kon hij alleen maar uitbrengen maar ik legde mijn wijsvinger tegen zijn mond aan.’Zeg maar niks…’Zei ik even zacht en mijn hoofd bracht ik voorzichtig naar die van hem toe. Mijn lippen raakte die van mij , heel even , heel kort. En zonder enige reactie draaide ik me om en liep weer naar het raam toe. Ik maakte het raam open en keek nog even naar Taylor en klom er toen makkelijk uit. Ik had me via de regenpyp naar beneden laten glijden en me voeten raakte de grond weer. Hij kwam half uit het raam gehangen en ik keek even naar hem.’Peyton… wacht!’Riep hij nog zacht voordat ik wegliep maar ik liep weg gewoon door. Ik haalde even een hand door mijn haar en zuchtte zacht. 10 minuten later kwam ik aan bij het huis van me tante. Ik maakte de deur met de sleutel zacht open en liep naar binnen toe. Mijn neefje kwam gelijk naar me toegerend.’Hoor jij niet in bed te liggen, kleintje’Zei ik grijnzend terwijl ik voor hem neerhurkte en hij mij een knuffel gaf.’Ik mocht van mama wachten totdat jij er was, jij moet mij in bed leggen’Zei hij grijnzend en ik gaf hem glimlachend een kus op zijn wang.’Mir, ik ben thuis’Riep ik even en gooide de sleutel op tafel.’Sorry, wil jij Chris in bed leggen? Hij wilde niet luisteren en wilde persé jou nog even zien’Zei ze zuchtend en ik knikte.’Geen probleem’Zei ik en liep met Chris in me armen naar boven toe.


Ik liep samen met Chris in mijn armen naar boven toe en liep zijn kamer op,’Heb je je tandjes al gepoetst met mama?’Vroeg ik en hij schudde zijn hoofd.’Dan gaan we dat als eerste doen’Zei ik grijnzend en liep alweer naar de badkamer toe met hem vast. Ik zette hem op de wasbak neer en begon zijn tandenborstel nat te maken en deed er wat tandpasta op.’Mond open’Zei ik grijnzend en ik begon zijn tanden te poetsen. Ik voelde me telefoon in me broekzák trillen en ik haalde hem eruit terwijl ik zijn tanden door poetste. Het was een smsje… van Taylor. ‘Het spijt me Peyton… Als je me nu niet meer wilt zien, fijn. Het spijt me’ Had hij gestuurd en ik zuchtte even zacht.’Het maakt niks uit… maar als je me nu wilt vertellen waarom je het deed, vind ik het niet erg.’Stuurde ik terug en legde me telefoon even neer op de wasbak. Chris spoelde zijn mond en ik pakte hem weer op. Stopte me telefoon weg in me broekzák en liep met hem naar zijn kamer toe. Ik legde hem ook op bed neer en ging op de rand zitten.’Peyton, ik wil een verhaaltje’Zei hij lachend en ik grijnsde. Ik pakte het boek naast me vandaan en begon zo voor te lezen. Niet veel later viel hij in slaap, het zag er zo lief uit. Ik knipte het lampje uit en drukte zacht een kus op zijn hoofd. Het boek legde ik weg en liep zo de deur uit, ik liep zacht naar beneden toe en mijn telefoon ging alweer.’Dat wilde ik je nog vertellen, maar je was al weg. Kan je morgen langskomen? Ik wil dit liever gewoon zo zeggen in plaats van via sms’ Stuurde hij nog en met een lichte glimlach stuurde ik even terug dat dat goed was. Ik verheugde me nu al op morgen… Ik ging op de bank naast me tante zitten, met een glimlach op me gezicht.’Was het zo leuk bij Henk en Petra?”vroeg ze grijnzend en ik grinnikte even zacht.’Ja.. Ik ga naar bed, slaap lekker’Zei ik en gaf haar een knuffel. Ik liep de trap naar boven toe en liep me kamer op. Mijn telefoon legde ik op bed neer en ik begon me om te kleden , me tanden te poetsen en zo weer terug te lopen naar me kamer. Ik zag me telefoon weer oplichten. Ik opende het smsje.’I wanna show you my love, sweet dreams honey..’Las ik en ik glimlachtte. Het was natuurlijk van Taylor… Met die gedachtes viel ik in slaap.


Het was half 10 toen ik geluiden op mijn kamer hoorde, er kroop iemand bij me onder de dekens en begon me in mijn buik te porren. Ik werd er wakker van… ik opende me ogen even langzaam en zag Chris naast me zitten. Een lichte glimlach verscheen op me gezicht.’Goedemorgen’Zei ik zacht en glimlachtte even. Hij gaf me een lief kusje op mijn wang en kroop toen tegen me aan. Ik sloeg me armen om hem heen en gaapte even.’Slaapt mama nog?”vroeg ik zacht en hij knikte. Hij leek ook net pas wakker. Maar het bleef echt een schatje. Ik streelde even over zijn bolle wangetje heen en glimlachtte. Ik legde me hoofd weer even in het kussen neer en knipte het lampje uit. Ik hield Chris lief tegen me aan, zijn hoofd lag net boven mijn borst. Ik drukte een kus op zijn hoofd en niet veel later hoorde ik zijn ademhaling net als hij sliep. Hij was dus nog in slaap gevallen. Ik pakte mijn telefoon onder het kussen vandaan en las het smsje van Taylor van gisteravond nog eens.’Hoelaat kan ik komen vanmiddag?”Stuurde ik naar Taylor en gaapte even, ik stond voorzichtig op uit het bed en legde de deken over Chris heen. Ik liep zacht naar de badkamer toe en had me kleren meegenomen. Het was vrij lekker weer buiten, ik had gekozen voor een jurkje met een band om me middel. Ik stapte even snel onder de douche, en niet veel later was ik er dan ook alweer uit. Ik had me alweer aangekleed en begon mijn haren te fohnen. Een half uurtje later was ik met alles klaar. Ik was aangekleed en al. Ik liep terug naar mijn kamer en zag Chris overeind zitten in bed.’Ga je weg?”Vroeg hij en ik knikte.’Ik ga vanmiddag naar Taylor’Zei ik glimlachend en ging op het bed zitten, ik haalde me ballerina’s onder het bed vandaan en trok ze aan.’IK WIL MEEE’Riep Chris toen en ik lachte even,’Dat gaat niet lieverd, ik neem je wel een andere keer mee’Zei ik en gaf hem een kus op zijn wang. Ik tilde hem op en liep met hem naar beneden.’Mir, ik ga even weg.’Riep ik naar de woonkamer waar ze zat.’Blijf je niet te lang weg? Justitie belt vandaag’Riep ze nog en ik riep dat dat goed was. Ik griste me sleutels van de tafel af en liep naar buiten toe… Op naar Taylor..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen