Shannen boog zich naar Hailey en fluisterde wat in haar oor. Ik zag haar ogen oplichten bij het horen van was Shannen zei en daarna stond ze samen met Shannen op. Oké, nu is het mijn beurt.
Ik stond ook op van mijn stoel en ging op die zitten waar zojuist Hailey nog had gezeten, naast Blaine. Ik kuchte eventjes toen ik ging zitten maar zelfs toen keek hij niet op. ‘Hé Blaine. Met Hailey kan je het precies wel goed vinden, niet?’ Waarom moest ik dat nu zeggen? Waarom kon ik nu niet gewoon vragen hoe het met hem ging. Nee, natuurlijk. Ik moest weer de jaloerse trien uithangen. Maar ik ben helemaal niet jaloers!
Blaine zuchtte en keek me dan eventjes aan. ‘Zeg nu gewoon wat je wilt, en laat me dan met rust!’ De irritatie droop gewoon van zijn stem.
‘Wat ik wil?’ Ik deed alsof ik moest nadenken. ‘Ik wilde eerst vriendelijk doen tegen “die nieuwe” maar jij wilt dat blijkbaar niet en nu wil ik weten waarom. Wat heb ik jou misdaan, Blaine Hicks? Voel jij je misschien te goed om met mij te praten en doe je het dan maar via een briefje?’ Het voelde goed om te zeggen wat me dwarszat. Het voelde goed dat hij het nu wist.
Blaine zweeg. Hij keek me alleen maar aan, net zoals hij eerder had gedaan.
‘Wat nu?’ Riep ik gefrustreerd.
‘Was dat van Shannen en Hailey nu een hele afleiding om dit tegen me te kunnen zeggen?’ Nu was het mijn beurt om te zwijgen. ‘Wauw, dan wilde je dit precies wel heel graag tegen me zeggen.’ Ik zweeg nog steeds. ‘Maar nu heb je het kunnen zeggen dus kan je weer weggaan.’ Blaine stak zijn laatste boterham in zijn mond en deed alsof ik er helemaal niet meer was. Als ik nu mijn haar in brand zou steken, zou hij nog niet omkijken. Wat is er toch mis met die gast? En dan is het ook alleen maar tegen mij.
Kwaad stond ik op en ging weer naast Chris zitten. Juist op dat moment kwam Shannen samen met Hailey weer de kantine binnen. Ze zat nog maar juist of ze begon me al helemaal uit te vragen.
‘En?’ Oké, het is niet echt helemaal uitvragen maar zo komt ze wel alles te weten.
‘Hij vroeg wat ik wilde, dus vertelde ik hem alles. Hij antwoordde op niets en begon ineens over jou en Hailey van die afleiding en dan stuurde hij me weg. Meer niet.’ Mijn hand baalde zich tot een vuist en mijn hoofd gloeide helemaal van woede. Ik kan er echt niet meer tegen!
‘Wat is zijn probleem?’ Siste Chris. Hij is misschien een jongen die niet veel van zijn gevoelens laat merken, maar hij verdedigt ons altijd. Dat vind ik nu juist zo lief aan hem.
‘Trouwens wat heb jij tegen Hailey gezegd om haar mee te krijgen?’ Vroeg ik nadat het een tijdje stil was geweest.
‘Dat wil je niet weten.’ Fluisterde Shannen terwijl haar wangen rood kleurden.




Pam Pam Pam xd Wat vinden jullie van Blaine? (a)
Ohja, als er veel reacties en kudo's zijn, post ik nog een stukje ;d
(flower)

Reageer (3)

  • xBaps

    verder!!!!

    Blaine is echt gemeen

    1 decennium geleden
  • Chikorita

    Blaine is stout >:']
    Snel vrder <3

    1 decennium geleden
  • Allysae

    oke
    ik vind blaine echt arrogant
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen