Ik opende mijn ogen en keek naar het bed van Hailey. Hailey lag er nog rustig in te slapen hoewel het al zeven uur was en dus tijd om op te staan. Om kwart voor acht moeten we beneden zijn op te eten om dan om half negen met onze lessen te kunnen beginnen.
Ik besloot om Hailey toch nog niet wakker te maken en pakte dus mijn spullen en liep naar de badkamer om me te douchen. Het warme water dat over mijn lichaam stroomde, voelde goed. Jammer moest ik er snel weer van onder en vijf minuten later had ik mijn kleren al weer aan. Ik droogde snel mijn haren en bond die daarna in een paardenstaart. Ik gebruikt eigenlijk nooit make-up en waarom zou ik het dan wel vandaag doen? Daarom was ik al na een kwartiertje de badkamer uit.
Hailey lag nog steeds rustig te slapen. Oké, nu moet ze echt wel wakker worden. Zachtjes liep ik naar haar toe en schudde haar door elkaar. ‘Hailey, wakker worden!’ Ik was niet aan het roepen, maar fluisteren kon je het nu ook weer niet noemen.
‘He wat?’ Hailey sprong recht waardoor ze bijna met haar hoofd tegen dat van mij kwam. ‘Is er brand of zo?’ Ze keek verveeld om zich heen om te zien of er inderdaad brand was.
‘Nee, maar het is wel al twintig na zeven. Je hebt nog 25 minuten om je klaar te maken.’
Nu sprong ze van haar bed en keek in het rond alsof ze iets aan het zoeken was. ‘Vijfentwintig minuten haal ik nooit niet meer!’
Ik zuchtte zachtjes en ging op mijn bed zitten. ‘Je moet je ook niet elke avond en elke morgen douchen. Dan haal je het makkelijk!’
‘Denk je nu echt dat ik er zo perfect kan uitzien op vijfentwintig minuten? Jij misschien wel maar ik echt niet!’ Ze plofte neer op haar bed terwijl het eventjes stil werd. Als ze nu al te weinig tijd heeft, waarom gaat ze nu dan nog rustig op haar bed zitten? ‘Waarom moest je vannacht zo gillen?’
Had ik gegild? Waarom had ik gegild en zelf niet wakker geworden? ‘Geen idee. Nachtmerrie zeker?’ Nadat ik dat gezegd had wist ik het weer. “Je vijand.” Zei een zacht stemmetje in mijn hoofd. Een rilling liep over mijn rug. Inderdaad, mijn vijand.




Vinden jullie het al spannend? (a) I hope so!
(flower)

Reageer (2)

  • xBaps

    Spannend!!!
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Chikorita

    Aaaaaaaaah, ik ga zometeen de spanning snijden met een zakmes o_O
    Snel verder <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen