‘... En dan zullen we nu eventjes de nieuwe leerlingen voorstellen. Buiten de eerste jaars zijn het er maar twee. In het derde jaar komt Rachel Moore erbij en in het vijfde jaar Blaine Hicks. En dat is eigenlijk alles. Jullie kunnen naar jullie eerste lokaal nu vertrekken. Op de lessenrooster die bij jullie aan tafel ligt, kan je zien met welk vak je jaar begint. Natuurlijk wordt er vandaag nog geen les gegeven.’ De directeur zette de microfoon uit en stapte van het klein podium. Eigenlijk is het gewoon een verhoog van twee vierkante meter waar mensen op gaan staan als ze een mededeling hebben.
‘Oh, onze titularis is meneer Trackers!’ Hailey sprong vrolijk van haar stoel met het lessenrooster in haar handen. ‘Tyler had hem vorig jaar. Hij zei dat hij echt geweldig is!’
Tyler Peacock, één van de vriendjes die Hailey vorige jaar heeft gehad. Met hem had ze een langer relatie dan normaal, twee weken. Nadat het uit was, begon Tyler achter mij te lopen. Maar ik zie hem echt niet als een vriendje. Elke jongen hier op school zie ik gewoon als een vriend. Sommigen al wat betere dan anderen maar niemand zie ik als mijn vriendjes. Hailey denk daar wel anders over.
‘Zeg liever waar we naartoe moeten.’ Zeurde Lowey Patterson. Lowey is iemand die ik niet echt kan hebben. Ze denkt dat ze heel wat is, en dat laat ze zoveel mogelijk merken. Maar eigenlijk is ze niet echt iets. Ze heeft wel een vriendje, Matthew Jones, maar dat is dan ook de enige vriend die ze heeft. De rest van ons jaar mag ze niet echt.
‘Het biologie lokaal.’ Hailey vertrok van tafel op de voet gevolgd door de rest van ons jaar. Alleen die nieuwe bleef een beetje achter. Ik zou dat nu ook wel doen. Een nieuwe school, nieuwe leerlingen, een nieuw leven beginnen. Ik besloot om hem maar te vergezellen. Dan zal hij zich al wat meer bij de groep voelen.
‘Hé, ik ben Raina Pearls.’ Het klonk echt heel dom maar hoe moest ik me anders voorstellen?
Nu hij voor de eerste keer opkeek, kwam hij me echt bekend voor. Alsof ik hem één van de voorbije dagen nog gezien had. Maar dat kan toch niet? Ik heb de hele week bij mijn grootouders in de tuin gewerkt en daar komt nooit iemand binnen. Ach, hij zal misschien gewoon op iemand lijken die ik ken. En wat maakt het eigenlijk allemaal uit? Hij is lekker!



Misschien is het nog te vroeg dat ik dit vraag; maar wat vinden jullie al van het verhaal? Misschien kunnen er wat meer mensen abo's nemen want ik hoop dat dit verhaal een leuk verhaal zal worden.
(flower)

Reageer (3)

  • xBaps

    verder!!
    ik vind het een leuk verhaal!

    1 decennium geleden
  • Chikorita

    Wowie ;D
    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • GrungeIsDead

    verder, wel leuk verhaal ja <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen