Vandaag is het zondag, dus heb ik helemaal niks te doen behalve schrijven. En morgen + overmorgen ben ik de hele middag thuis, dus ik zal mijn best doen om zoveel mogelijk hoofdstukken te schrijven :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Phlegethon

    V dat is best comisch hoor, vooral perry(lol) Maar ik ga nu verder lezen, ik loop een beteje achter

    1 decennium geleden
  • VampierTwins

    Kom jij weer met je Phineas en Ferb -,-'

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Echt super geweldig!...Ben je het nooit beu om dat te horen? Ik bedoel iedere reactie is hetzelfde:'echt super snel verder.' Wel van mij moet je niet snel verder (mag wel maar dat ter zijde) en ik voeg daar alleen nog aan toe Abo en Kudo. Deze reactie is nu ten einde.

    1 decennium geleden
  • UnderTheSea

    Jacob Black heeft nu een heel groot probleem, namelijk een boze Kim met een vlammenwerper!:((:((:((:((

    1 decennium geleden
  • Koraki

    en het is weer lange reactie tijd! pampampampam... *tromgeroffel* nouw... geen wtf hou weet ze dat hoofdstuk, jammer... maar dit hoofdstuk is nog leukerxD enne... wat wilde ik nou zeggen... oja, dat het leuk is (geweldig dus eigenlijk) dat je mijn inbox volgespamt had met vijf hoofdstuk mailtjes... de vorige keer waren het er vier, de keer daarvoor drie, dus je gaat vooruitxD vooral mee doorgaan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen