Reacties <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Kroosable

    Wauw hij was best lang toch?
    en btw let niet op het tweede stukje van mijn reactie xD

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Hehe ik vatte het eerst niet wat je bedoelde met 'let goed op het nieuwe deel'.Dus ik goed lezen maar ik merkte niks><.Aber,nu heb ik het door-proud:V-harde woorden;D.Net als ik met mijn harde woorden .Maar ik zou geen Cevriye heten als ik nu niet zal gaan zeiken^^ met andere woorden: Ik moet haast wel zeiken[a]
    Ik bedoel hij was inderdaad wel kort :'x.Muhahah ,dus hierbij moet ik U aangeven dat ik je toch kom vermoorden!^^.Ik ga het precies doen als in het vorige deel^^-mijn reactie,you know-.Één tip:bereid je alvast voor ;D.Het gaat waarschijnlijk veel pijn doen!='D en onthoud:Ik vind je overal!

    Oké tot zover mijn vaag gedrag XD en nu op gaan in je quiz.Dat waren inderdaad harde woorden van Georg en hopelijk meent die het niet en zegt die het alleen maar uit woede of zo iets.Damn,Gustav was mijn enige hoop en die heeft het verpest!Gay dat je bent ,Gustav!
    Gosh,nu is mijn enige hoop Bill!En Tom ook wel maar toch meer Bill[a].Ik vind eerlijk gezegt dat Bill hem moet tegenhouden of nee Kyra!Hmm nu weet ik het zelf niet meer XD.Maar het is uiteindelijk jouw keuze natuurlijk(Hélé stille hint:KIES BILL!KIES BILL!KIES BILL!!)En die laatste zin van dit deel vind ik mooi/lief en Gustav heeft helemaal gelijk daar in!
    Maar oké ik heb wel genoeg gezeikt/verteld ga weer snel verder zodat ik jouw keuze kan weten-wie Georg moet overhalen om te blijven[a][stille hint again:KIES BILL!KIES BILL!]
    Dus hierbij: snel verder lieverd!='D
    xx<333

    1 decennium geleden
  • Billchen89

    verderr
    ze zijn zooo goedd
    hopelijk bedenk Georg zich
    Kuss

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen