“Bij de combinatiemethode gaan we drie verschillende medicijnen toedienen uit verschillende categorieën. Elke groep heeft een specifiek doel en door meerdere groepen te combineren verkleint de kans dat er resistentie optreedt. Bij resistentie vindt het HIV-virus een soort omweg, waardoor de medicijnen niet langer meer werken en ze dus geen zin meer hebben.” “Wacht eens even”, onderbrak ik hem. “Wilt u nu zeggen dat ik HIV heb en geen aids of wat bedoelt u nu eigenlijk?” Hoe langer ik in deze kamer zat, hoe ingewikkelder het voor me werd. Misschien was het wel beter dat ik het niet geweten had. “Juffrouw Freyer, HIV is het virus dat de ziekte aids veroorzaakt. Zolang er geen tests afgenomen zijn kan ik niet met zekerheid zeggen of u werkelijk al aids hebt of niet, maar het is wel zo dat de gewone mens deze termen erg vaak door elkaar gooien, terwijl er wel degelijk een verschil is.” Ik knikte even, als teken dat ik het begreep. “Komt u anders met me mee, dan kunnen we meteen al bloed afnemen om te laten onderzoeken.”

Zowat een uur later stapte ik vermoeid terug in Tom’s auto. Over een paar dagen zouden de resultaten binnen zijn en had ik een nieuwe afspraak bij de dokter. Tegen die tijd zou hij ook al enkele combinaties medicijnen voor me uitgezocht hebben, als ik het goed begrepen had.
Ik liet mijn ogen over de ingebouwde klok glijden en kwam tot de vaststelling dat ik eigenlijk nog lang niet terug naar huis hoefde. Ik had nog wel even de tijd om rond te rijden en om de stad te verkennen voordat het middag was en daar was ik eigenlijk wel blij om. Het zou behoorlijk moeilijk zijn om vlak na zo’n doktersbezoek Bill onder ogen te moeten komen. Ik negeerde het feit dat er elf gemiste oproepen op mijn mobieltje stonden, klikte mijn gordel vast en begon te rijden.

Reacties en kudo's doen me nog altijd een groot plezier

Reageer (8)

  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • SlenderDemon

    nu maar hopen dat het HIV is
    en misschien kunnen ze het wel
    weg gaan halen ik hoop het zo
    en ik hoop ook dat ze het bill
    toch wel gaat vertellen want
    tsjaa het is en blijft je vriend
    beroemd of niet ik hoop het
    en ik hoop ook dat het goed komt
    en als ze aids heeft dat er dan
    in een keer een wondermiddel
    komt te bestaan xD

    bitte schreib schnell weiter(H)(flower)


    (K)..

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    aww, alles komt goed, meid. Geloof me ;)

    SNel verder! ;D

    1 decennium geleden
  • Hoping

    nog steeds zielig voor bill ik wil weten wanneer ze het gaat vertellen. jammer voor je slechte cijfers, ik ben ook een keer blijven zitten echt kut enals ik dat niet had gedaan kon ik zonder wiskune mijn opleiding gaan doen maar nu niet meer. trouwens ik geloof gewoon dat je jezelf uit de knoop krijgt,

    sterkte
    maar je verhaal blijft super(H)

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    oh oh, arme bill... nu heb ik medelijden, maar ik weet nog steeds niet of ik nou wil dat ze het vertelt of dat ik wil dat ze het niet vertelt... en ik hoop wel voor haar dat ze geen aids heeft... en ik vind het btw erg goed dat je research, of een soort van dan, hebt gedaan, want dan krijg je niet zo'n onwaarschijnlijk verhaal waarvan je wtf denkt als je dat leest... en arme jij trouwens, ik hoop wel voor je dat je resultaten goed genoeg zijn om over te gaan? en anders, nou ja xD
    en ik hoop ook dat je jezelf snel weer uit de knoop haalt, en dat je ondanks dat alles
    toch nog verder wil gaan
    <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen