Ik nam zijn hand vast en streelde het zachtjes met mijn duim. Daarna duwde ik het tegen mijn zin weg. Ik wist dat als ik hem nu kon aankijken, ik onbegrip in zijn ogen zou zien. Waarom moest dit alles zo moeilijk zijn? “Chaya?” fluisterde hij bijna onhoorbaar. Ik draaide me met mijn hele lichaam om zodat ik naar hem keek. Niet dat ik hem zag, het was daarvoor te donker op onze kamer. Ik nam terug zijn hand vast en begon terug cirkeltjes te draaien. Ik had nog steeds geen woord gezegd en net op het moment dat ik op het punt stond om in te dutten drukte Bill zijn lippen recht op die van mij. Hoe hij dat voor elkaar speelde in het donker was voor mij een raadsel. Zijn tong vroeg om binnengelaten te worden en ik voelde hoe het verlangen in me ontwaakte. Zachtjes opende ik mijn mond en gingen onze tongen aan het dansen. Nog steeds hield ik zijn hand vast. Het gedeeltelijk uit voorzorgen geweest, maar ik merkte dat zijn hand slap hing en hij dus niet meteen de intentie had om opnieuw mijn lichaam te betasten. Misschien had het wachten hem moe gemaakt, ik wist het niet. Het scheelde niet veel of ik was van plan om me over te geven, hoewel mijn verstand zeidat het niet mocht. Ik mocht geen risico’s nemen. Niet meer. Alsof mijn angst gehoord werd, werd een luide donderklap hoorbaar. Ik schrok me te pletter en onderbrak, net zoals Bill, onze passioneel getinte tongkus. Als klein kind had ik al niet van donder en bliksem gehouden en dat gold nog steeds. Voor mij bleef het nog altijd even beangstigend.
Bill had het blijkbaar opgemerkt dat ik erg geschrokken was ervan en trok me dichter tegen zich aan. Ik nestelde me dicht tegen zijn borst, waar ik me veilig voelde. “Ik hou van je”, fluisterde ik tussen twee lichtflitsen door. Ik kneep mijn ogen hard dicht, zodat ik niets meer zag. Mijn lichaam had zich opgekruld in een bolletje en wachtte bang de volgende klap af. “Weet ik”, antwoordde hij en hij drukte nog een kusje op mijn hoofdkruin. Kort daarna sloeg de donderklap genadeloos toe. Ik klampte me nog meer aan hem vast. Hij duwde me zo dicht mogelijk tegen zich aan en sloeg zijn armen stevig om me heen.

And the best EMA Worldstage Performance goes to.. TOKIO HOTEL 8D. Ah, toch nog íets positiefs. En ik vond dat filmpje behoorlijk schattig. We are the best fans in the world.
- Nee, ik heb me overigens níet dood gestemd.

Reageer (15)

  • Babyface

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    aww over die foto die je zag,

    ik hoop ook dat bill en co die nooit tezien krijgen, want dat zou ze zo fucking verdrietig maken! Dat is zeker niet wat ze willen, en daarom zou ik het dus ook nooit doen ö

    Je verhaal is super, dus snel verder!
    Ik heb me wel dood-gestemd op Tokio Hotel, hah, ik kon niet stoppen, een hele dag gewoon. Totdat ik volgens mij één of andere limiet bereikt had, want op de andere bands kon ik wel nog stemmen en op th niet meer, nouja, ze hebben gewonnen! En dat filmpje was zoooo zalig! WIJ zijn inderdaad de beste fans!!!

    Wauw, wat een lange reactie, ben ik niet gewoon van mezelf (doeg)

    1 decennium geleden
  • Fearful

    snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Kauwgomjunky

    verder hij is super love it <3 XxX

    1 decennium geleden
  • Alluring

    Ik heb die foto ooit al eens gezien. Echt vreselijk O.o
    Het is denk ik ook echt niet bewerkt. Maar het is wel gestoord Ö -een vriendin van mij heeft dat meisje op netlog en toonde me de foto eens-

    Maarreuh,, nu ff iets anders 8D
    Ik heb er welgeteld 2 (!!) dagen over gedaan om tot dit deel te geraken en nu moet ik nog op het 'abo' en 'kudo' knopje klikken (baby)
    Deze story is echt té liefjuus ^^
    Snel verdeer <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen