Ik had een van mijn lievelingsslaapkleedjes aan. Zo te voelen had ik nog steeds mijn ondergoed aan, gelukkig maar. “Bill?” “Wees gerust, Tom heeft je hier alleen maar neergelegd. De rest heeft hij aan mij overgelaten.” Er verscheen een zelfvoldane grijns op gezicht. “En je hebt me toevallig ook niet besprongen?” Hij moest er op de een of andere manier toch van geprofiteerd hebben. Dat zou ik ook gedaan hebben. Bill schudde zijn hoofd. “Aangezien je jouw ondergoed nog aanhebt…” “Weet ik,” antwoordde ik, “maar dat wil toch niets zeggen?” Ik schonk hem mijn typische blik. Ik kreeg bijna medelijden met hem. Zo vroeg in de ochtend en toch alweer geplaagd worden. Bill greep mijn polsen vast. Hij neep er hard in, zodat er een lichte pijn doorheen ging. Daarna spreidde hij zijn benen en ging hij boven op me zitten. Hij had alleen maar een knalgele boxer aan. Verlekkerd staarde ik naar zijn bovenlijf. Ik stond er nog steeds van te kijken dat hij werkelijk tekst had laten tatoeëren op de zijkant. Hoe meer ik er naar keek, hoe mooier ik het vond. Alleen zou ik daar anders over gaan denken wanneer dat schattige lijfje van hem oud werd. “Volgende keer dat Tom en ik je naar boven dragen filmen we je. Geloof me, je wilt niet weten hoe je eraan toe bent als je slaapdronken bent.”

Reageer (9)

  • yourpresence

    ooeeh, nieuwe deeltjes.(ik had deze nog nie geleze (a))
    I like, I like, I likeee
    en ik wil precies tog ook wel zo'n wreck this journal
    waar heb je da gekocht, lijkt me wel leuk ^^

    1 decennium geleden
  • Felino

    Ieuuw Ö, ik zie het al helemaal voor me :X, Bill met een bierbuik op de bank, een baardje, en de afstandbediening in zijn handen. Terwijl zij de kinderen eten geeft en het huis stofzuigt :''D , Achja.
    Hierbij beveel ik je om verder te gaan, want anders kom ik met een mes naast je zitten, net zolang tot je bij hoofdstuk 100 bent. Zònder pauze, want ik weet waar je woont *evil laugh*
    (A). En omdat ik een nieuwe lezer ben geef ik je een kudo :Y)

    1 decennium geleden
  • TheBlackOut

    Haha, dat wil ik ook wel weten xD
    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Stripe

    Haha, lol. Nu ben ik toch echt nieuwsgierig naar hoe ze dan is! 8D
    Je schrijft weer prachtig, echt waar. <3
    Ga je snel weer verder? :'3
    Sorry, geen inspiratie voor een wat leukere reactie. ;x

    1 decennium geleden
  • Givenchy

    Oeh, een knalgele boxer. Nu vraag ik me af of hij die echt heeft, haha. x)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen