Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Grace

    Heel benieuwd hoe dit verder gaat en welk voordeel Fantoom hieruit wilt halen

    2 maanden geleden
  • Elfhame

    Ik ben wel benieuwd waar het naartoe gaat als ze soort van deel worden van de crew.
    En ik zie ook wel wat in de commentaren van anderen, maar ik bekijk even hoe het verder gaat c:

    2 maanden geleden
  • Laleah

    Bes maakt een goed punt! Daar ben ik ook wel benieuwd naar, maar dat gaan we ook nog lezen zie ik :P Tot nu toe, love the crew! Ben benieuwd naar die groep!

    3 maanden geleden
  • Frodo

    Ik had niet meteen de reactie die Mexx had, maar ik vraag me wél af wat er in zit voor Fantoom. Twee nieuwe crewleden die er eigenlijk niet willen zijn?

    Voor de rest vind ik het wel weer fantastisch geschreven en hou ik van de wereld die je gemaakt hebt (:

    3 maanden geleden
    • Ringwraith

      Haha, ik ben nu net bezig met een stuk over Alyss waar zij zich precies hetzelfde afvraagt.^^

      3 maanden geleden
  • Mazino

    Zo praktisch dat Fantoom gewoon als wat ze nodig hebben weet te vinden en zelf vrijwillig kwam aanlopen nadat ze zonder moeite Mart hadden bevrijd ^^ Het voelt wel een beetje alsof het allemaal veel te makkelijk gaat en alsof het deel tot nu toe in zichzelf een avontuur had kunnen zijn in het eerste deel van die vijf jaar.

    3 maanden geleden
    • Ringwraith

      Hmm ja, misschien gaat het idd wel wat makkelijk. Aan de andere kant zijn we al op 1/3-1/4 van het verhaal en zijn ze nog steeds niet echt onderweg en voelt het al als een wat lange opbouw. :')

      Maar wel een goed punt. Als je het redt tot het einde van het verhaal en het hele plot (en de beweegredenen van de personages) kent kom ik nog eens aan je vragen of je nog steeds vindt dat ik hier beter wat aan kan doen. ;p

      3 maanden geleden
    • Mazino

      Ja dat is ook weer waar, dat ze wel een keer mogen gaan vertrekken.
      Het voelt misschien ook zo omdat ik het steeds als kleine stukjes lees ipv als geheel boek en daarmee onbewust slecht kan inschatten hoe ver dit in het verhaal zou moeten zijn (wat wel is als je paginanummers of een fysiek boek hebt). Ik lees soort van losstaand een klein stukje over iemand uit een cel breken en denk: pfoeh cool! Ben benieuwd hoe ze dat gedaan hebben en waren er geen guards die hen tegenhielden? Same met Mart overtuigen en met Fantoom vinden/overtuigen.

      3 maanden geleden
    • Ringwraith

      De bewakers waren omgekocht (al heel lang, aangezien Mart "dood" is), dus de ontsnapping was verder niet heel spannend haha, maar misschien moet ik dat inderdaad nog even verduidelijken.

      En het was vanaf het begin Aravins plan dat Fantoom hém zou vinden omdat hij niet dacht dat het andersom zou gaan lukken en dat is uiteindelijk idd wel gelukt omdat Fantoom zo zijn eigen redenen heeft. Met Mart heb je wel een goed punt, ik hoopte dat het zien van de kinderen overtuigend genoeg was om hem toch te laten helpen, maar misschien moet ik daar nog even naar kijken. (Tbh vond ik het al best moeilijk om hem mee te krijgen maar ik hoopte dat het zo wel werkte XD).

      Maar heel erg bedankt voor de feedback, ik noteer het voor mijn herschrijfronde (en om even te vragen hoe anderen daar tegenaan kijken).^^

      3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen