Fun fact: De meeste verhalen die ik schrijf hebben romantiek als genre, waarin regelmatig voorkomt dat personages met elkaar zoenen. Ik schreef al verhalen waarin personages zoenden voordat ik zelf ook maar ooit gezoend had en zonder ervaring om uit te putten, moest ik maar putten uit dingen die ik gelezen of in films gezien had. Ik heb écht een heleboel clichés opgeschreven, die ik zelf vooral uit andere boeken/verhalen heb gehaald, en in de gevallen dat ik dat niet heb gedaan, heb ik eigenlijk een beetje vermijdend geschreven, zodat ik niks daadwerkelijk hoefde te beschrijven. Ik merkte dat dit dingen waren die ik ook tijdens het schrijven van dit verhaal nog gebruikt heb, dus ik besloot voor dit hoofdstuk een keer iets anders te proberen, en dat resulteerde in een niet-geromantiseerde kijk op zoenen ergens in een passage in dit hoofdstuk. Of nou ja, zoiets... Lees maar gewoon (;

Soundtrack voor dit hoofdstuk: Talk Too Much van COIN, omdat dat een van mijn favoriete nummers is en ik er altijd op wil dansen. Ik denk dat ik vanaf nu ga proberen voor elk hoofdstuk een soundtrack te vinden, want dat vind ik leuk. (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • TAMOCHi

    ”oh, dat is Hamlets tong.”
    Beste. Zin. Ever. De volgende keer als ik met iemand zoen zal ik dus m’n best moeten doen niet keihard in de lach te schieten door deze zin.
    Love. It.
    ‘x

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen