Foto bij 11. Het hoofdstuk waarin Leo door de kamer danste

Fun fact of the day: ik ga komend blok aan de universiteit een vak van kunstmatige intelligentie volgen als onderdeel van mijn minor (cognitie), dus ik krijg als het ware iets mee van wat Leonoor in dit verhaal voor haar master gedaan heeft (: Nou maar hopen dat dat me misschien ook kan helpen bij het schrijven (ik kan nog steeds weinig verstandigs zeggen over wat Hamlet bij zijn studie doet, though, maar gelukkig is het verhaal vanuit Leo geschreven). Hope you enjoy this chapter!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • tubbietoost

    Okay, nu ben ik nog nieuwgieriger naar de date!! Dadelijk gaan ze wandklimmen of zoiets... Dan heeft ze toch wel n probleem in die jurk =')
    Ik vraag me af of Hamlet ook zo gestrest is =p
    Geweldig hoofdstuk weer <3

    6 jaar geleden
    • BlueJays

      Ik moet eerlijk bekennen dat dat wandklimmen een scenario is waar ik niet eens aan gedacht had, maar dat dat ook best wel hilarisch zou kunnen zijn (: (of iets wat ik mijn geliefde hoofdpersonage gewoon niet aan zou kunnen doen).

      6 jaar geleden
    • tubbietoost

      Nu ik erover nadenk lijkt Hamlet me meer t type dat haar meeneemt naar theater/muziek ^^
      Nog 6 dagen tot het antwoord =p

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen