Foto bij SelenaGomez1

Haters will say it's fake...

Matchende naam en profielfoto (;


PROUD SLYTHERIN!


~Gryffindors have dreams, Slytherins have goals.
~You can have anything you want, but you better don't take it from me.
~People will believe anything if you whisper it.
~I'm one of those bad things that happens to good people.
~Keep it pureblood.
~Not afraid to speak my mind.
~Who would say no to Azkaban?




IMPORTANT PEOPLE:



J.K. Rowling~
Shawn Mendes~
Justin Bieber~
Zayn Malik~
Selena Gomez~
Nathan Vandergunst~
Ties Granzier~
Mike Fox~
(Caleb Logan)~
My mother~
Lara (My best friend)~


Mocht het je wat interesseren, dit is de reden waarom ik bovenstaande mensen nou zo belangrijk vindt:
J.K. ROWLING
Waar zal ik beginnen...
Ik was 11 of 12 en enorm verslaaft aan de Harry Potter Films. Ik keek ze maandelijks, wekelijks dagelijks. Als ik op woensdagmiddag bij mijn oma ging eten had ik ze altijd bij. De beste manier om naar de films te kijken is wellicht wanneer het geluid op maximum staat. Mijn oma werd er lichtelijk geïrriteerd van en had het fameuze idee van me Het Eerste Harry Potter Boek met nieuwjaar cadeau te doen. Ik legde het boek op de stapel en keek gewoon verder naar de films. Wekelijks vroeg mijn oma hoe ik het boek vond en hoever ik al geraakt was. Ik loog. Elke week las ik zogezegd 10 pagina's en vertelde haar hoe spannend het was. Op een gegeven moment besloot ik dat ik het liegen zat was, nam het boek en las het in één keer uit.
Het boek was werkelijk betoverend! Niet alleen werd ik hiermee 'verlieft' op J.K. Rowling, ook mijn liefde voor lezen en schrijven is hiermee begonnen. Ik ben zowel J.K. Rowling als mijn oma daar enorm dankbaar voor.
SHAWN MENDES
Velen van jullie kennen hem van het nummer Stiches. Het eerste liedje dat ik van hem te horen kreeg was Show You. Hij moest geen moeite doen, ik was meteen verkocht. Hij heeft een stem uit de duizenden! Wanneer je hem hoort zingen kan je er – zonder hem te zien – meteen uit opmaken dat hij het is. Zijn nummers zijn enorm inspirerend en ik kan me geen betere zanger voor ogen halen!
Ik heb Shawn ontdekt als een vriend van Nash Grier (wiens werk ik intussen minder bewonder). Ik blijf er Nash wel heel erg dankbaar voor dat hij me heeft laten kennismaken met dit grote talent.
JUSTIN BIEBER
Ik moet bekennen dat ik nooit een trouwe Belieber ben geweest, mijn liefde voor zijn muziek had zo zijn ups en downs. Toen ik Baby (en wellicht klikt niemand op deze link) voor het eerst hoorde had ik een enorme hekel aan zijn muziek. Ik had op dat moment niks tegen zijn persoonlijkheid, alleen de muziek sprak me niet aan. Justin werd een steeds groter meisjes idool, maar ik kon de rage niet volgen. Echter toen ik Boyfriend hoorde was ik verkocht. Zijn muziek sprak me steeds meer aan. Tot op het moment dat hij zich naar zijn leeftijd begon te gedragen. Hij ging verder dan de meeste jongeren en was alles behalve een goed voorbeeld. Cut For Bieber heb ik nooit begrepen. Waarom zou je jezelf pijn doen voor iemand die je als afval behandeld. Hoe beter zijn muziek werd, hoe minder respect hij toonde voor zijn fans.
Ik heb het gevoel dat hij het op dit moment op beide vlakken goed doet en hoop dan ook dat dit zo blijft.
ZAYN MALIK
One Direction.
Ja, daar begon het mee. Al van het prille begin toen Simon Cowell dit groepje oprichtte was ik fan. Ik heb ze altijd in alles gesteund. Toen bekent werd gemaakt dat Zayn ermee ophield was ik getreurd. Ik deed wellicht niet mee aan Cut For Zayn. Alleen al omdat ik mijn lichaam niet permanent wil beschadigen. Ik luisterde nog steeds naar One Direction, maar merkte dat mijn 'passie' meer lag bij de hoge noten die Zayn haalde. Vele fans waren teleurgesteld toen ze ontdekten dat Zayn in zijn eentje verder ging en 'de anderen in de steek liet'. Ik was er echter enorm enthousiast over en ben dat nog steeds. Zayn wil naar mijn menig gewoon laten horen dat hij niet 'die ene jongen van One Direction' is. En dat het niet One Direction is die hem groot maakt. Daar krijgt Zayn mijn driedubbele respect voor!
SELENA GOMEZ
Het spreekt voor zich dat Selena een geweldige vrouw is! Ik heb haar leren kennen door de serie Wizards Of Waverly Place. Ze was mijn favoriete tovenaar en voegt nu nog steeds vleugjes magie toe aan mijn leven. Zoals bijvoorbeeld met het liedje Magic. Toen ik hoorde dat ze niet alleen een actrice was, maar ook een fantastische zangeres hielt ik niet op met het herbeluisteren van haar muziek.
Nu nog steeds hoort ze in het lijstje met mensen die belangrijk voor me zijn, misschien maakt dat haar wel de belangrijkste van allemaal.
NATHAN VANDERGUNST
A.k.a. Acid.
Bij ons op school stonden de schoolborden altijd vol met pikvissen. Ik tekende ze zelf ook, maar wist niet waar ze vandaan kwamen. Ik dacht dat het misschien gewoon een hype was die ik gemist had. Dat was een klein beetje waar.
Ik googlede de pikvis en na niet zo lang zoeken kwam ik uit bij een youtuber. Op dat moment wist ik nog niet dat hij zo een belangrijke rol in mijn leven zou spelen.
Ik bekeek één video, twee, drie,... Hoewel zijn stem me in het begin enorm irriteerde bleef ik toch verder kijken. Hoe langer ik bleef kijken, des te genialer ik hem vond. Aan zijn stem ben ik intussen gewend en zijn video's worden met te dag leuker. Nathan heeft enorm veel subs en hij heeft ze stuk voor stuk verdiend.
TIES GRANZIER
Ties heeft nog meer subs dan Nathan en eerlijk gezegd vind ik dan ook dat hij ze nog net iets meer verdiend dan Nathan. In tegenstelling tot Nathan houdt Ties zich wel aan zijn beloftes. De kwaliteit van zijn video's blijft dan ook vooruit gaan! Ik kende Ties van het kanaal Tiesgames waar hij nu nog steeds live Kingdom doet met kijkers. Dit kanaal kreeg echter drie 'onverdiende' strikes en werd door Youtube verwijderd. Ties hielt gelukkig genoeg van zijn fans om een nieuw kanaal te starten: TIES. De subs op dat kanaal stegen zo snel dat Ties zelf bijna niet kon geloven dat hij zo veel actieve kijkers had. Gelukkig heeft Youtube zijn goed hard laten zien en de strikes op Tiesgames verwijderd waardoor het kanaal nu terug het oude is.
Ik herinner me nog de eerste video die ik van hem zag. De video was zo random dat ik gewoon meer van hem moest zien. Ik hielt in die tijd enorm van video's waar geen verhaal in zat. Als ik de video nu pas voor het eerst zou zien zou ik waarschijnlijk niet meteen verder kijken. Al moet ik bekennen dat ik toch nog steeds strijk ga wanneer ik deze video opnieuw bekijk.



My mother told me to follow my dreams, my father told me to follow my heart and my sister ordered me to use my brains.
My dream is to inspire people.
My heart tells me to open it up.
And my brain has way to much inspiration in it.
I put those things together and decided to become a writer.

Wordt aan gewerkt

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen