Foto bij 004'

Celaya May Cender

'Eindelijk, ik wacht al 20 minuten op je' zegt Austin nadat hij z'n lippen op de mijne heeft gedrukt. Ik glimlach en vis mijn sleutels uit mijn tas. 'That's a very long time' merk ik droog op. Austin kijkt me verbaasd aan. Ik negeer zijn blik en steek mijn eindelijk gevonden sleutel in het sleutelgat en draai de deur open. Het was al laat, dus er was niemand beneden. 'Wil je wat drinken?' Vraag ik lief. Austin schudt z'n hoofd. 'Laten we naar boven gaan'. Vragend kijk ik hem aan. Met een wenkbrauw wiebel beantwoorde hij mijn vragende blik. 'Fine' mompel ik terwijl ik een pakje chocomel opdrink. Ik gooi het pakje in de prullen bak en loop door naar boven. Austin slaat als een kind op m'n billen en pakt ze stevig vast boven aan de trap. Glimlachend sla ik mijn armen om zijn nek en druk mijn lippen op die van hem. Vol adrenaline tilt hij me en brengt me naar de slaapkamer. Eenmaal bij de deur aangekomen schop ik het dicht. Austin legt me op bed en ik slaak een gil en sla m'n hand voor me mond, oeps..
'I missed you' brengt hij hijgend uit. 'I missed you too babe' zeg ik gemeend. Al snel trekt hij zijn shirt uit en ook de mijne. Hij zuigt aan mijn nek en ik voel mijn ademhaling verzwakken. Met mijn handen reik ik naar zijn riem en maak het los. Een glimlach siert zijn mond en hij trekt zijn broek uit. Hij pakt op een ruwe manier mijn handen vast in één hand en zet ze boven mijn hoofd. Met zijn andere hand verkend hij mijn lichaam en opent mijn BH sluitinkje. Voorzichtig probeer ik me uit zijn greep te komen. 'Niet doen' beviel hij. Verschrikt kijk ik hem aan en blijf stil liggen. 'Ik wil je aanraken' zeg ik op een babytoon. Met een grijns laat hij me los en trekt mijn bh uit. Dat ging makkelijk. Ik ga met mijn handen door zijn haren terwijl hij mijn borsten masseert, een zachte kruin verlaat mijn mond. Voorzichtig trek ik hem omhoog en plant mijn lippen op die van hem. Met een ruk trekt hij mijn slipje omlaag, waarna hij zijn CK boxer uit gooit. Een kreun verlaat opnieuw mijn mond wanneer hij naar binnen stoot. Ik klem mijn benen om hem heen en voel hem dieper in mij. Oh lord... This feels so damn good.

Hij gebruikt je... Hij behandelt je als poep onder je schoen.. Je verdient beter... Ja hoor Justin blijf is even uit mijn hoofd!
Een zucht ontsnapt uit mijn mond. Austin kijkt me vragend aan 'Wat is er?' Vraagt hij half buiten adem. Ik bijt op me lip. 'Niks schat, ga verder' zeg ik onopgemerkt en gooi mijn hoofd in zijn nek. Hard stoot hij verder totdat hij op z'n hoogtepunt kwam. Ruw gaat hij uit me en kleed zich aan. Even kreun ik vanwege zijn onverwachte handeling. 'Wat is er nou?' Vraag ik geschrokken. Want ja zo hard hoefde het ook weer niet. 'Niks, ik ben klaar'. Hij trekt zijn shirt aan en loopt naar me toe. 'Thankyou babe, ik zie je morgen ochtend' zegt hij lief en geef me een lange passionele zoen. 'Je kan blijven slapen hoor'. Hij schudt zijn hoofd 'Nee next time, ik moet nog snel even langs Ryan'. Ik werp een blik op mijn wekker, er staat 02:15 'Het is kwart over 2? Wat moet je daar nog zo laat doen?' 'Je weet toch, guy stuff'.
Sip schudt ik mijn hoofd.. 'Loveyou' zegt hij en verdwijnt uit mijn kamer. Yeah love you too mompel ik. Snel sta ik op en neem nog even een douche. Genietend staar ik naar de muur voor me en laat de warme stralen water over mij heen glijden. Even sop ik mij in en spoel het schuim af. Ik draai de kraan dicht en droog mij snel af.
Op naar bed, ik trek mijn pj's aan en ga op bed zitten. Ik werp een blik naar m'n telefoon en ik zie een berichtje van Justin: En? Had ik weer eens gelijk?
Ik zucht en typ: Jajaja, stop being right for once. Goodnight.
Diep van binnen weet ik dat hij gelijk heeft, maar Austin kan zo lief zijn and he cares about me. I think. Na het indrukken van Enter legde ik mijn telefoon aan de oplader en ga comfortabel liggen..

Reageer (1)

  • Krazyrayray

    Oh oh justin heeft weer eens gelijk..

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen