Foto bij Can you See through my imperfections?

Hey, voor jullie dit hoofdstuk lezen wil ik jullie op het hart drukken dat heksen niet zowieso slechte wezens zijn en dat de stempel die op hen wordt gedrukt enkel komt door de middeleeuwen en de sprookjes. Misschien kennen jullie 'wicca'. Dat is de vorm van magie die het merendeel van de heksen van deze tijd beoefenen. Deze vorm staat in relatie met de natuur, net zoals de krachten van Adana gerelateerd zijn met de natuur. Er is ook geen haat jegens heksen in dit verhaal. Zogenaamde 'slechte heksen' worden terug op het goede pad geholpen. Heksen en feeën leven samen in dit koninkrijk. (Dat herhaal ik morgen denk ik zelfs in mijn hoofdstuk ;) ) Ik hoop dat jullie genieten van dit hoofdstuk.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • FaithofBlood

    Aawhh zo zielig voor haar (huil)een echte wiccan maakt geen probleem over het feit dat er een heks in jouw verhaal voorkomt, het is immers jouw verhaal En jouw mening over wiccans is perfectie (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen