Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Chantilly

    RYESS <3

    8 jaar geleden
  • BlueJays

    Ah, ik vind het echt ontzettend jammer dat dit bijna het eind van het verhaal is, maar...
    RYESS, RYESS, RYESS, RYESS, SHIP, SHIP, SHIP, CUTE, CUTE, CUTE, WHAAAAA (:
    Soms kun je je gewoon het beste uitdrukken in losse woorden en hoofdletters. Superlief hoofdstuk, dit maakt mij blij (:
    Ik begin morgen trouwens op de universiteit en ik heb er eigenlijk best wel zin in! Ik heb de eerste week gelukkig nog een introductieweek voordat ik echt met colleges begin.
    Ik heb niet echt verwachtingen/wensen voor de epiloog, maar stiekem hoop ik wel dat die net zo lief is als dit hoofdstuk (:

    8 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Omg ze zijn zo cute samen

    8 jaar geleden
  • Hephaestus

    AOFPAH QPOUFXUQEJFA IRHPFARI FJAPROIFJPAE IFJPA IFPIRHPQ

    Dat was even een uiting voor mijn gevoel atm. I seriously screamed at the end and started dancing through my room. JEAAAJ. Oh my goooood I need a Ryan in my life and akjfa; kfja;fja; ze zijn zo leuk en ja Charlie knows best en aaaaah I seriously loved all of this. Ik begin zelfs in het Engels te praten wat betekent dat ik echt echt echt echt enthousiast ben. YAAAY.

    Maar nu: LAATSTE HOOFDSTUK? ;C. Muhhh. Nu maar snel een ander verhaal gaan beginnen tho. Of een spin-off, even better. Voor de epiloog hoop ik sowieso op heel veel Ryess happiness, Gabriellie happiness en Charlie en Tam en NOUJA HAPPINESS.

    Anyway, ik heb echt enorm genoten van dit hele verhaal ;')

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen