Foto bij Protection 053

Warning: dit is eens een lekker cosy hoofdstukje ipv alle drama altijd =)

(Ik zat trouwens op scoutskamp waardoor ik niet kon activeren ;p )

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • BlueJays

    Ik heb dit hoofdstuk al een paar dagen geleden gelezen, maar ik vergat steeds te reageren. Anyways, hoewel drama in verhalen ook leuk is, is het ook wel eens heel fijn om zo'n lief, schattig, vrolijk hoofdstukje te lezen ^^ Ach ja, beschamende ouders die verhalen vertellen die je het liefst zou willen vergeten (': Ik heb geluk dat mijn ouders dat niet al te vaak doen (en dat ik geen vriendje heb aan wie zou beschamende foto's kunnen laten zien), maar gelukkig is het ontzettend komisch in een verhaal als dit ^^ Zeker dat met de 'Koningin der Pompoenmonsters', haha ^^ Ik blijf me toch af en toe verwonderen over je creativiteit en fantasie.
    (Ik zie trouwens net dat Nina (Mylintis) je verhaal ook leest, wat grappig ^^)
    Awh, wat vervelend dat je twee herexamens moet doen :c Heel veel succes ermee, ik zal voor je duimen!
    Voor kattenfluisteraar spelen? Volgens mij heb jij een hele bijzondere vakantie ^^
    Nou, maar dat ene verhaal waarmee ik succes heb gehad is inmiddels wel al meer dan een jaar geleden afgerond. Niet dat ik daar niet heel trots op ben, hoor ^^ Maar ik heb sindsdien behalve bèta-reader worden niet extreem veel bereikt op Quizlet :p
    Oeh, ik kijk er heel erg naar uit om op gegeven moment jouw gigabericht te mogen gaan lezen ^^ Maar neem rustig de tijd hoor, ik zie het wel als je zo ver bent. Het is natuurlijk een heel bericht om doorheen te moeten ploeteren ^^
    Ik vind het wel leuk dat er zoveel verschillende stemmingen voorbij komen in de stukjes die je schrijft, hoor ^^ En ik kan zelf ook wel eens wispelturig zijn, dus daarin ben je niet de enige (:
    Ik ben uiteindelijk nog wel naar een paar examenfeestjes geweest, om samen met vrienden te vieren dat we allemaal geslaagd waren, dus dat was wel gezellig ^^ Het was alleen heel stom, want ik kwam er na de diploma-uitreiking achter dat er een dat ze een spelfout hadden gemaakt op mijn diploma (er vond dat ik een 'cutuur en maatschappij'-profiel had in plaats van 'cultuur en maatschappij'. Stiekem vond ik het wel grappig, maar ik heb nu gelukkig wel een nieuw diploma gekregen (:
    En met de jongens in hun pakken... Tsja, ze zullen het wel heel warm hebben gehad (wat fijn dat je als meisje voor zulke gelegenheden gewoon een jurkje aan kunt ^^). Gelukkig is er niemand gesmolten (:
    Waar ben je heen geweest op scoutkamp? En wat zijn dan die dingen die jullie hebben meegemaakt? Maar fijn dat het verder wel leuk was! Wel gaaf dat je naar Stockholm gaat, daar zou ik ook nog wel graag een keer heen willen (:
    Sri Lanka was heel mooi en bijzonder en zo ontzettend anders dan alles wat ik tot nu toe eerder van de wereld gezien had. Alleen het einde van de vakantie was niet leuk, omdat mijn opa is overleden toen wij nog in Sri Lanka zaten. We wilden dus zo snel mogelijk naar huis, alleen het was nogal kut dat we toen de hele dag nog moesten voor we weg konden :(
    Gelukkig had ik nadat ik terugkwam dit hoofdstukje om te lezen, en het is superleuk en lief! It makes me feel warm inside (:
    En jij ook genieten van je welverdiende vakantie, hè? (:

    8 jaar geleden
  • Mylintis

    Toen ik aan dit hoofdstuk begon, kon ik me helemaal niets van het verhaal herinneren, dus nu heb ik een hele boel hoofdstukken terug gelezen en om met zo'n vrolijk hoofdstuk te eindigen, is een bijzonder goed begin van de dag. ^.^
    Balen van je herexamens, trouwens. Succes met leren!

    8 jaar geleden
  • Kattris

    Cam is mijn voorbeeld en heroine. En een reden waarom ik niet zie waarom ik de luchtmacht niet in zou kunnen.
    Thanks for that<3

    8 jaar geleden
  • Shanx_x

    Dankjewel. Ik geniet idd van mijn vakantie. Alleen valt het weer nu wat tegen in Nederland. Weer een leuk stukje en Cams ouders zijn echt gewellig. Sws gaat Louis haar uitlachen met de foto's toen ze nog jong was. Succes met je herexamens!

    8 jaar geleden
  • jolientje432

    Oo wat jammer alvast veel succes en veel plezier deze vakantie xx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen