Foto bij Curiosity - 16

Ik dacht, laat ik weer eens op het oude tempo uploaden, dat hebben jullie super lieve lezertjes wel verdient! Al die kudo's en reacties maken me super blij!

@Jxsmijn, haha, hij probeert haar wel een soort van te helpen nu. Ze zou inderdaad met Chelsea kunnen praten. Dank je wel voor je lieve reactie!

@Green245, dank je wel!

@katl1, haha, is deze keer snel genoeg voor mevrouw, haha! ik moet zeggen het schrijven is het probleem niet, maar het vinden van een moment om al jullie geweldige reacties te beantwoorden is soms wat lastiger haha.

@NewtLover1999, welkom! Leuk dat je reageert! En dank je wel, ik bloosde helemaal toen ik dat las haha.

@girlicious, rustig verder lezen voor je oordeelt over Daves dwingende toontje haha. Haha je bent goed in voorspellen, hulde daarvoor! Jullie gaan vanzelf lezen wat May gaat doen, dus nog eventjes geduld *grijns*. Goed opgelet, het is inderdaad bijna het einde van het hoofdstuk, spannend! Nee er is nog geen foto van Dave voor bij gekomen, zou ook even goed een foto moeten zoeken die echt goed bij hem past. Dus wie weet het volgende stukje.

@Scoundrel, een relatie, ik denk niet dat May daar al aan wil beginnen haha. Dat is waar, opleiding en kindje is wel lastig ja. Oo leuk een hondje, ik ben echt gek op honden haha! Jeetje, je hebt inderdaad een grote kinderwens dan ja. Wordt nog best een uitdaging dan uit te stellen kan ik me voorstellen. Wat wil je voor opleiding doen?

@xALIENx, ik vind het een goede tip voor May haha, jammer dat ze je niet kan horen ;)

Weer tijd voor een nieuw stukje! Ben benieuwd wat you guys think!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Assietje

    Ze wilde niet dat ze zijn donkere blik moest missen, maar toch wist ze niet zeker of ze wel blij was als zij degene was die die donkere blikken bij hem op riep?? Dit is eeeerg verwarrend. Eerst dacht ik dat ze hem wel leuk vond, maar het nog niet zag en niet wilde toegeven, maar nu weet ik het niet meer hoor...

    8 jaar geleden
  • 3strawberry3

    Hmm tegen de muur aangepind worden door een sexy man, als ik may was geweest had ik geen seconde meer nagedacht haha.
    Nice ik was hard aan het leren dus toen ik quizlet opende niet 1, maar 2 delen! Dat maakt mijn pauze van het leren een heel stuk aangenamer :D

    8 jaar geleden
  • lily_luna

    omg snel verder!!! may, heel stiekem vind je het heel leuk en wilt je gewoon dat dave dat doet, dus stem gewoon in dan zijn we allemaal blij :p

    8 jaar geleden
  • yourfriend

    Ik heb vannachy gewerkt aan mijn stage verslag omdat het vandaag vor 12 uur ingeleverd moest worden, ik stapte om 6:25 mijn bed pas in, toen zag ik hey nieuwe hoofdstuk en dat moest ik natuurlijk eerst lezen xD

    Maar nee dat klinkt niet verkeerd mister sexyness

    8 jaar geleden
  • Bombinate

    Als ze vastgepind aan de muren vast zitten leuk vind is het toch wel iets voor haar hoor :P
    Een normaal mens vindt dat vreselijk
    Vooral als je niet mag bewegen
    ik vraag me eigenlijk weg af wat jij vindt dat ze moet doen afzonderlijk van het verhaal
    Eigenlijk is Dave ook wel een beetje zielig
    Ze zou het ook gewoon kunnen proberen en als het niks wordt niet doen
    Vanaf nu ga ik met een spoiler op de spoiler reageren (A)

    Ja dat vraag ik me ook af

    Zoiets dus^
    Snel verder (flower)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen