Foto bij Hoofdstuk 8 ~ O4

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Sleepsong

    Mijn Charlie is nog niet aangekomen! ;O En als hij eens een uitdaging wilt mag hij mij altijd leren dansen. Ik heb twee linkervoeten en geen gevoel voor ritme al luister ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat muziek. ^^
    Ook hier weer dat verdwalen in geluk. Alsof het onbreekbaar is wat zeker bij Charlie en Tamara niet het geval is. Hun geluk lijkt mij net heel breekbaar!
    Ik ben nog steeds benieuwd naar wat er aan de hand is met Charlie. Oh dat heb ik trouwens ook ontdekt, één van de redenen waarom je steeds verder wilt lezen is omdat jij heel langzaam jouw personages blootgeeft. Verder naar het volgende hoofdstuk dus! (;

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    #Chamara, haha ^^
    Raad eens wie je verhaal binnen één dag heeft uitgelezen? Ik geloof dat het bij The Ultimate Guide to Finding Love in a Bouncy Castle lang niet zo snel ging. Niet dat ik dat verhaal minder goed vond, want ik vind ze allebei echt super, maar het heeft waarschijnlijk ook met een aantal omstandigheden te maken. Anyway, ik vind je verhaal gewoon zo goed dat ik het in één dag heb bijgelezen (: dus dan ga ik nu een abo nemen en me officieel bij de Muurbloemen voegen (:(dance)

    9 jaar geleden
  • weirdsister

    Yay! Muurbloem van de week ^~^ ik voel me zo vereerd. Dit hoofdstuk maakte me echt weer vrolijk, ik voelde letterlijk de positieve energie in dit hoofdstuk. Dat is echt bijzonder aan verhalen.. Echt geweldig!

    9 jaar geleden
  • girltough

    Doctor Charlie heeft Tamara genezen! Medicijn: Per dag een half uur swing-dansen.

    9 jaar geleden
  • Inviolable

    Hihi leuk leuk!

    Ga je snel verder?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen