Foto bij Peter Pippeling deel 2

24 abo's in een week tijd???? *valt van haar stoel*

Heel erg bedankt iedereen!!!

“Daar komt niets van in!” Sirius vuurde iedere vervloeking op hen af die hij maar kon bedenken. Dit waren volgelingen van Voldemort. Van de man die zijn beste vriend vermoord had. Hij zou hen niet laten ontsnappen. Voldemort was verdwenen. Op hem kon hij zich niet meer wreken, maar deze vier zouden hun verdiende loon krijgen.
Rodolphus bengelde hulpeloos in de lucht. Zijn broer lag kermend op de grond met zijn gezicht wel driemaal de normale grote. Bella stond nog overeind en probeerde hem te vervloeken. Iets dat haar tot nu toe nog niet gelukt was. Plots stootte ze een schaterende lach uit en richtte haar staf op een klein dreuzelmeisje dat in de goot zat te huilen.
“Nee!”
“Avada-” het was echter niet Bellatrix die de vloek uitsprak, maar de blonde dooddoener, die de staf van een van de broers Van Detta had opgeraapt. In tegenstelling tot Bellatrix was Sirius wel zijn doelwit. Hij zou er nooit in slagen zowel Bellatrix als de ander uit te schakelen. En Bellatrix had het op dat meisje gemund. Dus zo zou het eindigen? De verrader was dood en hij zou sterven in de strijd en zich bij James en Lily voegen. Er waren slechter momenten om dood te gaan.
Er klonk een enorme knal. De blonde dooddoener verstijfde midden in zijn spreuk en plots wemelde het in de straat van mensen van het Ministerie. De vier dooddoeners waren in een mum van tijd in de boeien geslagen.
“Alles in orde, Sirius?” vroeg Frank Lubbermans. Hij was ook lid van de Orde van de Feniks en een gerespecteerd schouwer. Natuurlijk was niet alles in orde! Zijn beste vriend was dood! Maar dat wist Frank ook wel, dus knikte Sirius.
“Al had ik graag Peter zelf onder handen genomen.”
“Hij was het, hé? Hij heeft de Potters…” Sirius knikte, niet in staat om het hardop te zeggen. Ondertussen waren de anderen begonnen met het wissen van het geheugen van de dreuzels en het opruimen van de rommel.
Peter was dood. James en Lily waren gewroken. Hij kon zich met opgeheven hoofd aan zijn peetzoon vertonen.

Reageer (9)

  • 4na

    Uh, FantasiaX, Teletubbies?
    Kijk, het zit zo, Teletubbies zijn schattig en lief ennuh, Dooddoeners niet.
    (H) en (K) en (flower) voor Teletubbies

    8 jaar geleden
  • Heronwhale

    byebye peter en stomme blijdoeners! jullie horen niet in Harry Potters leven, jullie horen bij de teletubbies!

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Ik dacht dat Frank Lubbermans en zijn vrouw (ben effe haar naam kwijt) zolang door Bellatrix gecruciod warendat ze gek zijn geworden. Of moet dat nog gebeuren? Ik hoop voor Marcel dat dat niet gebeurd. :)

    9 jaar geleden
  • Glorfindel

    24?!
    *denkt aan haar 16 abo's*
    haat aan de van detta's!

    9 jaar geleden
  • Feanor

    24 hoe doe je dat?
    wauw dat ik dat had, ik blijf steken tussn de vier en de acht,

    en Jay, weg met die veraders, ophangen en verbranden zou ik zeggen :D

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen