Foto bij Hoofdstuk  8.

Harry Styles
3 - maart - 2014

Met een grote glimlach op mijn gezicht kwam ik mijn bed uit. Ik liep naar het raam en deed het rolgordijn omhoog. De zon was al half op, vandaag zou het een mooie dag worden. Niet alleen door het lekkere weer dat het zou worden maar ook dat ik vanmiddag met Louis zou gaan afspreken. Eigenlijk had ik geen idee wat we zouden kunnen doen vandaag. Misschien wat rondhangen? Of naar het strand, het was meer een groot meer met zand maar ik noemde het gewoon het strand. Dat was wel een goed idee. Ik liep naar mijn bed terug en pakte mijn mobiel van het nachtkastje. Het ding ontgrendelde ik en ging naar het privé gesprek van Louis en mij.

Ik: Hi Lou! Zullen we vandaag naar het meer in het bos? Het wordt mooi weer vandaag

Ik legde mijn mobiel op bed en liep naar mijn kast die ik open trok om een boxer, zwembroek en een T-shirt te pakken. De kledingsstukken deed ik aan en liep daarna naar de badkamer waar ik mijn lenzen weer uit het kastje haalde en in deed. Mijn tanden poetste ik en liep daarna terug naar mijn slaapkamer. Mijn mobiel gaf een klein lichtje alsteken dat ik een berichtje had. Ik pakte mijn mobiel op en opende het berichtje

Lou: Hii! Is goed (:. Zullen we over een uur bij het park afspreken?
Ik:. Is goed dan ga ik mezelf verder klaar maken(: tot zo!

Mijn mobiel stopte ik in de zak van mijn zwembroek. Uit mijn kast haalde ik ergens een badhanddoek vandaan en ging daarna naar beneden. De handdoek stopte ik in een rugzak en liep toen naar de woonkamer. Gelukkig was het meer grotendeels bedekt met bomen en zou ik er, als vampier, geen last van krijgen. Ik wil natuurlijk niet doodbranden. De woonkamer liep ik in e. Ik haalde een fles zonnebrand uit een van de laadjes die ik ook in de tas deed.
Een uur later stond ik met een zonnebril op mijn neus te wachten bij het parkje op Louis. Al snel kwam de bruin harige jongen in mijn zicht en begroetten we elkaar met een korte bro-hug. 'Okay let's go!' Zei Louis vrolijk en stapte al op zijn fiets. Zelf stapte ik ook op mijn fiets en zo reden we naar het meer in het bos waar ik vaak kwam. We praatte wat over koetjes en kalfjes en al snel kwamen we aan. Mijn fiets zette ik in de schaduw, net als Louis deed. Ik keek even rond en het was wonderbaarlijk niet druk, beter gezegt; er was niemand behalve Louis en ik nu. We liepen naar een plekje in de schaduw, al was het meeste toch al schaduw, en legde onze handdoeken neer. Mijn tas zette ik op de grond en mijn shirt trok ik uit. Ik voelde even een blik op mij branden maar al snel niet meer toen ik Louis zijn kant op keek. Louis deed zijn shirt ook uit en glimlachte kort naar me waaraan hij langs me heen het water vrolijk in rende met mij achter zich aan.
Het was al tegen de avond en Lou en ik hadden ons prima vermaakt. Nu zaten we op onze handdoek naar weet ik veel wat te doen. Ik keek naar de zon die langzaam onder de bomen verdween. Het was stil geweest en nu was Louis het die de stilte verbrak. 'Harry?' Louis zijn stem was zacht, vragend en ook een beetje verlegen. Mijn hoofd draaide ik zijn richting in, 'Ja?' Nu merkte ik dat we toch best dicht op elkaar zaten. 'Ik moet je wat zeggen, wordt alsjeblieft niet boos.' Ik schudde mijn hoofd. 'Tuurlijk niet. Zeg het maar' 'Nou.. Ik eh.. Ben al een tijdje verliefd op je' zei hij in een keer zacht en draaide zijn hoofd weg. Een glimlach verscheen er op mijn gezicht en ik pakte zijn kin en draaide zijn hoofd terug.

Mijn lippen drukte ik op die van hem.

LARRYYYYY KISSSS :)!!
Nog maar twee hoofdstukjes en dan Stolen Wings. Ik neem wel nadat deze is afgelopen een korte pauze voor ik begin aan Stolen Wings (;
Alvast een hint voor t eind, het einde gaat waarschijnlijk/ hoop ik iets onverwachts worden moehahhahha. Ik heb de laatste drie hoofdstukjes al helemaal in mn hoofd zitten :3. Probeer maar te raden wat er gaat gebeuren op t einde hehehehehe
Oo ja! Jullie hebben waarschijnlijk wel gezien dat mn gebruikers naam nu Niallerr is :3. Op mn profiel staat er iets over. Hehe. Het is iets tussen mij en 5sosfreak ;p.
Nu t belangrijkste:

Omfg vandaag bestaat One Direction 4 jaar holy moly! Hehe ik heb dit hoofdstukje speciaal voor vandaag gemaakt hehe. Een leuk iets op een leuke dag! (< dit had ik de 22e geschreven vast voor vandaag.)
(Nu om 1:27 AM xd, denk ik dit; )
HOLYMOLY 4 FKING JAAR HOLYHOLYY AAAAHHH OMFG. OM 00:00 WAS IK NOG BENEDEN HEHEEHH EN TOEN GING IK TORN EN FOREVER YOUNG LUISTEREN OMFG IK GA DOOOOOD 4 JAAR OMFGGGGGGG. Ik ben dood en ik kan niet slapen. Leme cry 4 a minute thank you. Our boys grown up too fast! Weten jullie Zayn nog?
'This isn't the last of One Direction'
En t is zo waar. From stairs to stadiums. Omfg ik ben zo trots op ze. And I love them so much. Al 3 jaar zit ik in t 1D fandom. Holy ze zijn zo gegroeeeiiiiddddd meeewwwhhhhhh.

Reageer (7)

  • Azriel

    LARREEEEEEEEEEHHHH

    9 jaar geleden
  • Rianbows

    ik denk dat Louis ineens dood gaat bc yolo

    HAHA nee dat is zielig

    9 jaar geleden
  • Krios

    Aaawwhhh! Ik kus met Louis! MAAR IK BEN LOUIS KWIJT.... HEEFT IEMAND HEM GEZIEN????

    9 jaar geleden
  • CitroenPlant

    Louis wordt ook een vampier. (lol)

    9 jaar geleden
  • HaveAGoodDay

    omg my feelings ....
    larry moments just perfect

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen