Foto bij Protection 034

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Gunderson

    Omg Sheldon

    8 jaar geleden
  • BlueJays

    Dat plaatje hierboven is ook geweldig trouwens, I love The Big Bang Theory! Ik weet ook nog eens precies uit welke aflevering die zin komt, ik geloof dat ik die serie iets te veel gekeken heb (A)
    Dit hoofdstukje is ook weer amazing, grappig, leuk om te lezen, en mooi zoals Cam iets over zichzelf vertelt c: I love it!
    Ik ben laatst trouwens ook eindelijk naar The Fault in our Stars geweest en ik vond het ook echt ontzettend mooi! Ik heb met een glimlach op mijn gezicht en tranen in mijn ogen (op sommige momenten) zitten kijken (':
    Hmmmm, een shipnaam... Camouis? Couis? Louca? Camis? Loumilia? Camilicious? Oké die slaat nergens op XD Hmmmm, moeilijk, ik denk niet dat ik echt een geniale ingeving heb, maar misschien heeft iemand anders of jijzelf die inmiddels al wel gehad (:
    Ik ga zo weer verder lezen (:

    9 jaar geleden
  • Creator

    Loucam
    Loummie

    9 jaar geleden
  • pasta

    haha ; Lammie!!!
    gefeliciteerd met je examen!!!

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Haha ik denk dat het geen faal wordt die rondreis en niet je camera vergeten he. Ik wil wel zien hoe het er buiten NL uitziet en beter dat je geen herexamens meer hoeft te doen. En wat heeft Louis gedaan om sterker te worden dan haar?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen