Foto bij |40|

DIT LEZEN VOORDAT JE AAN HET HOOFDSTUK BEGINT AUB THANK YOU VERY MUCH :3

Lieve lezers! Het spijt me heel erg voor het lange wachten op dit laatste hoofdstuk! Dit is deels door tijd gebrek en deels om de doodgewone reden dat ik geen idee had hoe ik dit verhaal nou precies wilde eindigen. Daarom heb ik twee eindes gemaakt! Deze twee delen staan onder het SPOILER vakje. Vanaf daar zijn de stukjes verschillend. Aan jullie de keuze welk einde jullie kiezen. Ik zal niet verklappen wat er in staat, daar mogen jullie achter komen.
Ik wil jullie wel vragen welk einde jullie als eerste hebben gelezen, welke jullie het leukst vonden en welke jullie daarna het beste vonden geschreven. Het ene is namelijk wat korter dan het andere. Ik wil eerlijk jullie mening hebben en niet stiekem het ene stukje noemen als einde als je eigenlijk het andere als eerste heb gelezen. Ik ben heel benieuwd wat voor lot ze van jullie krijgen ^^
Heel erg bedankt voor het lezen van mijn verhaal en ik hoop dat jullie mijn volgende verhaal ook zullen lezen! Een kans op een vervolg zal er mogelijk in kunnen zitten, maar deze zal een lange weg moeten maken in mijn fantasie voor ik er echt een uitwerking van ga maken.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • DeNaamIsGideon

    Ik stem voor het eerste einde, dat vind ik eigenlijk nog mooier dan het tweede

    7 jaar geleden
  • IDunnoXD

    Ik moest bijna janken bij 1, en 2 is gwn zooooo freaking mooi o.o Maar tovh... 1, cuz, i luuuf drama ;3

    1 decennium geleden
  • Allysae

    2 is leuker
    xD
    gewoon i ship them
    allleen die lul mag dood
    i wanna see their babys

    1 decennium geleden
  • Luckey

    1 is veel spanner
    2 is ook leuk
    Kies 1
    Super geschreven!!!
    Snel verder please

    1 decennium geleden
  • xxJennyxx

    Het tweede einde vind ik mooi. (Het goede einde)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen