Volledige naam: Aenea van Zwaarden
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Ze is geboren in 1992 en kon tot voorheen niet sterven.
Familie: Haar vader heet Jack, die de heerser was over een parallelle dimensie. Hij kreeg een kind van Iniue Northwhich (dacht ik) en daar kwam Aenea uit. Hij heeft haar naar Zweinstein gebracht toen ze daar oud genoeg voor was. Ze heeft een halfbroer die Dave heet, is een paar duizend jaar samen geweest met Sykes, die haar een tientallen kinderen heeft opgeleverd die niet belangrijk zijn en heeft ook een kind van Brian toen haar man verdwenen was. Dit kind heeft ze echter nooit gezien en is bij een oude bekende achtergebleven.
Jaar: 5
Karaktereigenschappen: Zelfzuchtig, leergierig, kil, wijs, gesloten, maar kan eventueel vriendelijk zijn als ze iemand mag. En ze heeft een absurde passie voor boeken.
Hobby's: lezen, wapens.
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
Aenea had ooit een manier uitgevogeld om onsterfelijk te worden. Prijs die ze daarvoor moest betalen, was dat ze niks voelde. Geen pijn, maar ook geen liefde. Iemand heeft haar daar vanaf geholpen, maar heeft daar later spijt van gehad en ze is toch weer zo harteloos geworden als ze vroeger was. Verder heeft ze niet zo'n relevante geschiedenis, ze heeft de wereld een paar keer vernietigd en ook weer geholpen om op te bouwen. Ze deed nooit zo veel, behalve in een paleis wonen en haar bibliotheek uitbreiden. Ze heeft ook nog leer in wapenomgang gegeven en een zwaard gecreeerd waarmee alles en iedereen gedood kon worden. Uiteindelijk is ze een van de vier grote heersers geworden en heeft ze de wereld geterroriseerd.
Bijzonderheden: Ze voelt voor het eerst pijn en ervaart emoties, dus ze zit nogal met zichzelf in de knoop.
Relatie: Ze was lang samen met Sykes, maar toen de wereld uit brokstukken bestond, zat hij op een ander stuk en dacht ze dat hij dood was. Toen hij weer terug kwam, was zij alweer haar emoties kwijt en hoefde ze hem niet meer terug.
Toverstaf: 10 inches, phoenix, hard, elder.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen