Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • AHoran

    Gewoon zo verder doen en dat Harry stiekem doorheeft dat hij verliefd word op haar en zij natuurlijk op hem en dan zo verder.. en happy end! :) x

    1 decennium geleden
  • GottaBeLouis

    'k Vind het idee van AllTheWayUp wel goed! (: Hij weet geen raad met zijn gevoelens en gaat daarom als afleiding bij de andere meisjes, Emma is daar kapot van en gaat naar Louis?
    Zo wordt Harry jaloers op Louis en Emma op de meisjes? Uiteindelijk neemt Harry Emma nog eens uit op eten of gaan ze opreis? En zo komt er een happy ending (:

    1 decennium geleden
  • AllthewayUp

    De meeste ideeën hebben het er nu over dat Harry zich helemaal op Emma stort en de andere meiden verwaarloost. Maar in jouw verhaal blijft naar boven komen dat Harry 'niet aan liefde doet.' Daaruit zou kunnen volgen dat Harry zich geen raad weet met zijn gevoelens, waardoor hij Emma juist gaat 'wegduwen' en zich op de andere meiden stort, als afleiding.(Als je snapt wat ik bedoel). Natuurlijk volgt er dan wel een happy ending. ;)

    1 decennium geleden
  • Mobuxx

    Geen ideeën maar waarom raakt Harry zichzelf een beetje vies aan?

    1 decennium geleden
  • xanoukmalik

    ik vind de ideen van harryswife en van rissl wel heel leuk als je zoiets samen voegt=)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen