Foto bij 1 Fight

Hierboven zie je Donderpoot

Felle Zonnestralen Schenen op het Zeeclankamp in, de geur van de zee was sterker dan ooit tevoren, de Bomen aan de rand van het bos stonden volop in bloei en katten liepen vrolijk rond in het kamp. Een donkergrijze langharige kater sloop door het woud, gevolgd door een dik zilverzwart katje.
daarachter liep een bruinRode poes gevolgd door een mager zwartgestreepte leerling.
Het was een mooie dag, een perfecte dag voor een jacht in het bos. 'Avondrood, waarom stoppen we?' klonk het.
De kastanjekleurige poes draaide zich om en haar felgroene ogen glipten van de ene kant naar de andere.
'Aardeclan?' miauwde Zebrapoot verontwaardigd. Olifanthart gaf een miauw aan zijn leerling dat hij wou zeggen dat hij moest stilzitten, en maakte zich zo laag mogelijk. Nu zag Donderpoot het ook. Een bruinige grote poes liep aan de kop van een patrouille met een paar krijgers achter zich aan.
'Het is Egelklauw' spuugde Avondrood. 'De Aardeclancommandant haarzelf?' fluisterde Donderpoot. Wat kwamen die hier doen.
de twee broertjes, Donderpoot en Zebrapoot zagen vanachter een witte kat besmeurd met modder een konijn dragen, dat nog naar bloed rook.
'Het lijkt wel op prooi stelen' mompelde de grijze langharige kater. 'Dat kan niet, want de commandante is hier voor iets anders, de witte kater is de enige met iets in zijn bek' snauwde Avondrood. plots keek een Rostbruine schildpadpoes op naar de steen waarachter de vier katten verborgen waren.
Olifanthart gebaarde naar Avondrood en de twee leerlingen dat ze moesten vluchten, en hij stapte vanachter de rots.
'Gegroet Aardeclan' miauwde de grote grijze kater vriendelijk. 'Ik hoop dat jullie een reden hebben om in ons territorium te komen?' zei hij daarna liefdevol.
Donderpoot en Avondrood glipten in de bosjes, en zebrapoot keek zijn mentor niet-begrijpend aan.
'Ja, we hebben een goede reden!' spuugde de fenijnige schildpadpoes naar hem. 'Vertel me dat eens, Vlamschors?' mauwde Olifanthart geinteresseert.
Egelklauw kwam naar de grijze kater 'We hebben een hele goeie reden' 'Ik heb ook een reden dat jullie snel moeten vertrekken uit ons territory, of je brutale katjes zullen ook wat bloed verliezen, vrees ik!' schreeuwde Olifanthart wanneer hij zijn tanden ontblootte, en zijn klauwen opensperde.
De Sterke kater vloog op de witte krijger, die zijn kon ijn liet vallen, en hij sleurde hem met zijn kop tegen een boom, net op het moment wanneer Vlamschors op hem af vloog en haar klauwen in zijn vacht zette. Zebrapoot hield zijn adem in, wanneer hij uit het woud vluchtte. 'Wat gaat hij doen?' vroeg Donderpoot wanhopig aan zijn mentor. 'Geen idee, maar ik weet wel wat ik zal doen!' antwoorde Avondrood, ze sprong de struiken uit, rende op de aardeclankatten af, wanneer Egelklauw en Herfstsnavel zich op Olifanthart stortten, de grijze kater gooide de commandant van zich af, Maar zag dat Sneeuwblok , de witte kater op hem afsprong, Hij zette zijn tanden in zijn vacht, en hij stortte neer op de grond, bloed liep uit zijn witte harige pels.
Op dat moment sloeg Herfstsnavel Olifanthart tegen de grond, wanneer zebrapoot tegen hem bonkte, met Wolfpels en Houtwilg op zijn hielen.
Avondrood jaagde samen met Donderpoot Egelklauw en Vlamschors weg, Zebrapoot en Wolfpels jaagden de rest weg, en de Witte kat, Sneeuwblok hinkte het territorium uit. 'Dankjewel, Zebrapoot' mauwde Olifanthart. Zonder jou, was ik er nu niet meer. Donderpoot kwam spinnend op zijn broertje aflopen en hij gaf hem een kopje, daarna gingen de krijgers samen op jacht, terwijl Wolfpels en Houtwilg op patrouille gingen


Ik heb zo de indruk dat niemand het leest,
Reactie's en Kudoe's zouden zeker welkom zijn!


Greetz,Cloudtail

Reageer (3)

  • vuurster

    leuk

    1 decennium geleden
  • Blueblaze

    leuk geschreven , en goed begin

    1 decennium geleden
  • Scara

    Donderwolk lijkt aardig op mijn poes Boe! Haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen