Foto bij Beating 89

Nu niet meteen gaan denken dat ze gaan kussen....just read it^^
you'll be surprised, gheheheh
don't trust everything someone says... hinthint

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Parawhore

    EINDELIJK EINDELIJK EINDELIJK KUSSEN ZE! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
    Hierop heb ik zolang gewacht.
    Echt, wat een prachtverhaal!
    Je bent een super goede auteur ! :D

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    yay, definetly abo erbij c:

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Eindelijk dat werd echt eens tijd!!!

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Haha, ik zei het toch ^^ Ik denk dat je steeds meer abo's gaat krijgen, omdat steeds meer mensen gaan inzien hoe goed dit verhaal eigenlijk is ^^ I believe in you!! (:
    Oh, dat is handig, zo'n back-up bestandje ^^ (hmmmm, misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen...)
    Haha, wel echt doen, hè, dat talken like a pirate? ^^ Ik besef me net trouwens dat dat ook de verjaardag van mijn vader is, haha ^^
    Uuuuhm, ik denk dat je ergens bij de regering van Nederland moet zijn om daarover te klagen (je hebt niet toevallig ergens connecties bij Rutte of zo? ^^)
    De kus was... LIEF! ZE HEBBEN GEZOEND!!! Nu ben ik happy ^^ I totally ship Norry and now even more (: Idd, je bent af en toe wel een beetje gemeen geweest voor Harry, maar ik denk dat je het nu ook wel soort van goed hebt gemaakt ^^ En stiekem vond ik die dingen allemaal best wel grappig (A) Nou ja, dat stikken was misschien wel zielig, maar Nora heeft hem gered (: Oh, ik ben zo blij dat ze eindelijk gezoend hebben, haha ^^ Love this story!

    1 decennium geleden
  • annae

    No you're awake and you deserve this more than anyone else!!
    Aahw best wel schattig die onzekere harry vind ook heel schattig bij andere jongens btw!!
    Hoe kan ze trouwens dat ze tegelijk hun igen sluiten je ogen gaan dan toch dicjt en ziet niks meer?! Oke je verwacht t wel maar hoe weet je dat nou ooit zeker en die kan ze ook weer openen hoe weet je het dan?
    T was de workshop(warming up was welgrappig) die bij de voorstelling hoorde voor de 'diepere' moraal of te wel al van te voren zeggen ka iedereen gaat dood en de rest van de verhaal lijn...
    En kwam er vandaah achter dat blijkbaar edgar davids er ook was dus was de gem leeftijd zonder ons geen oud en grijs - 10 studenten maar oud en grijs -10 studenten - middelbare voetballer XD
    Nu krijg je juist een virtuele knuffel of vind jij een marteling want dan krijg je sowieso een lolly waar ik geen plastje van heb maarja dat maakt niet uit xp
    En een leuke lesdag op planeet andersom van de wereld was t een super leuke dag maar helaas ben ik daar dus niet en is t dus heerlijk doodsaai met al heerlijk veel huiswerk:| en toetsen opgekregen vooral woorden (ben er in ramp in ookal leer ik 8 uur voor honder dwoorden heb ik alsnog net een 6 vooral als t 400 woorden zijn ofzo( so save me from hell!!))
    Ps wou net opeens in t engels beginnen echt vaag vooral omdat ik er in faal
    Pps ben niet nieuw maar vind de lolly toch altijd leuk!!
    Pps hoe kan ze t gebaren enzo wel door hebben en niet snappen dat spreekt toch voor zich of ben ik gek ?!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen