Foto bij Beating 77

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • BlueJays

    Haha, stoer dat je een pauwenveer kreeg! (: Ik voel me nu beledigd. Ik heb nooit pauwenveer gekregen. Maar wel jammer dat je niet meer weet waar die is ):
    Waaaaaat, is die duif nep? O_o al mijn kinderdromen zijn verpest, boehoehoe )': (oké, ik kende dat liedje dus nog niet toen ik klein was, dus ik zit hier echt ongelofelijke onzin uit te kramen :P)
    Nee hoor, hij zit helemáál niet verstopt in mijn kousen (A) *verstopt tijdmachine snel op andere plek* hehe, nu kan je hem lekker niet meer vinden ^^
    Oh, oude vrouwtjes ben ik ook wel tegengekomen. Vooral oude mensen en ouders met kleine kinderen daar eigenlijk. Maar het is wel heel leuk, ik krijg wel eens complimentjes van mensen die me zijn tekenen en ik heb ook een keer tips gekregen van een verzorger (:
    Mensen zouden stom zijn als ze zouden afhaken, want je verhaal is echt superleuk. Ik hoop echt heel erg voor je dat je nog veel meer abo's gaat krijgen! (:
    Oriëntatie is ook totaal niet mijn ding, dus je bent in elk geval niet de enige (: hoewel het met treinen dus tot nu toe nog best goed gaat ^^ (dankjewel trouwens, haha ^^)
    I love your story! <3 heb ik dat al wel eens gezegd? =) (heel vaak wss :P) ik vind Harry en Nora (Norry! (: ) best wel lief samen in dit hoofdstuk ^^I think they like each other! (:
    Ik hoop dat je snel weer verder schrijft! (:

    1 decennium geleden
  • annae

    HAha ik hou nog steeds van dat bekvechten en t lief zijn!!
    Liam heeft ook niet genoeg geld ofzo zou t ook echt niet kunnen betalen ofzo.
    Nah iemand raken is niet zo moeillijk wss zou t jou net ald andere lukken om mn duimnagel er voor de helft af te slaan.
    Tja dan zou je maar mijn leraar moeten hebben die ons iok nog eens altijd vrij gaf t laatste uur in de week.
    Trchnologie is ook niet mijn ding maar met treinen heb ik niet echt ervaring ben denk zo vaak met de trein geweest dat t op twee handen te tellen is de heen en de terugweg als 2 geteld wrliswaar en dan sowieso was dat met n groep en kon ik er dus als een domme onwetende ezel achteraan lopen...

    1 decennium geleden
  • megafanx

    whahahahaha toch lach ik :D wel ik werk op het land (tabak) wel lastig maar het is met vrienden dus das hilarish :D en je verhaal valt me totaaaaaaaaaaaaaaaaaaal niet lastig I love it omg ze zijn gewoon cute . punt . ze weten gewoon nog niet helemaal dat ze voor elkaar gemaakt zijn! maar daar breng jij wel verandering in (is haar karakter ook zo'n beetje dat van jou?) xx

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Zonder da zet beseffen zijn ze zot schattig!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen