Foto bij Beating 57

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • BlueJays

    AMBER!!!
    Je weet niet hoe ontzettend blij ik was toen ik je lange GB zag! En al je reacties! Ik zat het echt allemaal met een glimlach te lezen, ik werd er echt heel blij van!! (: Ik moet waarschijnlijk naar een afkickkliniek voor quizletverslaafden, want ik zat zelfs toen ik op vakantie was nog bijna elke dag te checken hoeveel berichten ik erbij had gekregen in mijn inbox er zo... En reacties en GB's lees ik eigenlijk bijna altijd, dus ik heb al jouw superlieve reacties en je GB's ook gewoon gelezen! Het is alleen niet gelukt om te antwoorden, omdat mijn iPod steeds zat te flippen en het lukte me dus zelfs niet om een klein berichtje te sturen om je een fijne vakantie te wensen en nu voel ik me heel schuldig omdat jij dat wel had gedaan voordat ik wegging (dat berichtje las ik trouwens op de eerste dag dat ik in Amerika was, dus het was nog wel op tijd). Maar je leest dit waarschijnlijk dus pas als je terug bent van vakantie, dus ik hoop dat je het heel leuk hebt gehad!! En ik ga binnenkort nog reageren op je gigantische GB, maar ik moet eerst nog mijn inbox een beetje leegwerken, het zijn momenteel nog 87 berichten (het waren er eerst 116 (en dat zijn dus alleen maar hoofdstukken en zo, aangezien ik reacties en zo meestal al gelijk open) en dat is misschien nog niet zo veel als jij wel eens gehad hebt, maar alsnog, ik weet nu een beetje hoe je je voelt (: ), maar jou verhaal is in elk geval één van de eersten die ik aan het bijlezen ben, dus voel je maar vereerd :P Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit verhaal eigenlijk best wel gemist heb in de tijd dat ik niet kon lezen (: Ik vind het namelijk serieus één van de leukste verhalen die ik momenteel lees op Quizlet!! En dit zeg ik zeker niet uit slijmballerigheid (bestaat dat woord eigenlijk? :P), maar gewoon omdat ik dat echt vind! En ik vind dan ook zeker dat je meer abo's verdiend! (Je hebt er inmiddels al weer wat meer gekregen, je bent in elk geval al over de 30 heen! (: maar ik vind echt dat je er nog veeeel meer verdiend)
    Jeeej, ik ben blij dat je mijn rare buien niet erg vindt ^^ Ik heb ze best wel vaak namelijk ^^
    En je hoeft geen sorry te zeggen, hoor, ik begrijp ook best dat je niet altijd alles leest als je nog zoveel berichten hebt (: Maar ik vind het gewoon heel erg leuk om op jouw verhaal te reageren (: En ik vind het ook heel erg leuk dat jij altijd terugreageert, er zijn serieus maar heel weinig schrijvers op Q die dat doen! Dus dat maakt ook dat ik altijd wil blijven reageren (:
    Oh, en ik las net toevallig de reactie van de persoon onder mij en OH MIJN GOD, GA JE TROUWEN? Oeh, mag ik op de bruiloft komen? ^^ Nee, just kidding, niet boos op me worden! *pruillipje*
    Yaaaaay, je hebt Norry gebruikt in dit hoofdstuk ^^ Haha, ik ben het helemaal eens met Maya en met AnkePayne, die twee zijn echt leuk samen ^^ Superleuk stukje weer! En durf het niet te wagen ooit te zeggen dat je verhaal saai is, want dat is het ZEKER niet en dat zal het ook nooit worden, met jouw fantastische hersenspinsels (:
    Dus, ik ga zo weer verder lezen (: Volgens mij is dit alles bij elkaar nog best een lange reactie geworden (:
    En I'll wait for you until you come back from Frankrijk :')

    1 decennium geleden
  • woepie

    Helloooooooow there
    Oeh, Maya is echt fantastisch! Maar jij bent nog fantastischer hoor :p
    Kheb mijn nagels gelakt! En kheb die speciale figuur dingskes gebruikt van da spellement dak in de action heb gekocht.
    Oké das dus echt niet interessant.
    De nieuwe album van Cody Simpson is echt mega wijs!
    Et noemt Surfers Paradise en you will like it too

    O, kzal maandag eens goed kijken op Brent zijn kaartje wat zijn achternaam is zodak hem kan opzoeken op facebook en u dan een foto kan tonen zoda ge toch tenminste weet hoe uw toekomstige man er uit ziet.
    Hush, niet tegenputteren
    Laat tante Marion dit maar regelen

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Aaaaw ik ben het helemaal eens met maya :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen