Foto bij Beating 46

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • AnkePayne

    JIJ BENT GEWELDIG!!!!!! Kzou direct boeken van u lezen :)

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Haha, ik zat dit stukje vandaag op school te lezen, want had een tussenuur en ik had toch niet zo veel te doen, maar toen besloot mijn iPod opeens om uit te vallen!! grrrr. Gelukkig had ik het hoofdstuk net uit, maar ik kon geen reactie typen, dus dat doe ik nu (: En ik ben net wezen oppassen en vanavond moet ik weer, maar dan ergens anders en dan ga ik samen met een vriendin (:
    Ik ben ecth blij vandaag, de zon schijnt :D
    Hmmmm, misschien kan ik inderdaad maar beter thuisblijven ^^ Ik had vandaag een boekbespreking van Duits (in een groepje, met alleen de docent erbij), het ging eigenlijk niet zo heel goed, omdat ik niet zo heel veel zei, maar ik dacht echt zo van: boeien, ik heb volgend jaar toch geen Duits meer ^^
    Hmmmm, misschien had ik het je al eens uitgelegd, zou best kunnen, maar ik weet het eigenlijk ook niet meer :P
    Het is idd beter voor het milieu!! Haha, dat is ook best wel een goede smoes als je je huiswerk niet gemaakt hebt. Zo ongeveer:
    Leraar: "WAAROM HEB JE JE HUISWERK NIET GEMAAKT?"
    Ik: "ik doe aan papierbesparing, om de wereld te redden ^^"
    of nog beter:
    "Meneer, bomen hebben ook een leven!! Ik kan toch niet zomaar die arme bomen gaan vermoorden en er papier van gaan maken en dat dan verspillen aan zoiets zinloos als huiswerk??!! Ik kom hier wel mooi op voor de bomen, hoor!! SAVE THE TREES!!" *rent naar buiten om boom te knuffelen* xD
    haha, ik ben blij dat je je niet verplicht voelt. Welk geweer? *verbergt heel stiekem geweer achter rug* haha, nee hoor, ik denk eigenlijk dat het eerder een vork zou zijn dan een geweer :Y)
    Hmmmm, misschien is dit niet zo lief, ik moet maar stoppen met mensen bedreigen. Ik ga nu gewoon lieve dingen zeggen ^^
    want want want, I like your story very much!! En je schrijft goed!!
    Haha, volgens mij kan jij serieus mijn gedachten lezen ^^ gewoon telepathie dit!! haha :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen