Tijdje later alweer, pakjesaaaaf is al geweest! Heb veel gekregen joh! Ook dat ene spel giebelen, met zo'n leugendetectorgedoetje, heeeeel melig. (sommige mensen vinden melig een nerdwoord. Is het een nerdwoord? Nee toch? Ik vind geestig niet veel beter dan melig hoor?).
Maar okeeee, ik heb dus een idee, ik ga flyers maken met "lees mijn blog of anders..." en ik ga een msnding ermee maken en en en en... Geen ideeen meer. Grrr. Nee hoor, grapje!!
Maar ik vind het wel stom dat niemand dit leeeezt!! Ik heb mijn penvriendin het al gevraagd, maar ik weet niet of ze hem ook gaat lezen, Floor, als je dit leest, reageer please!!! (andere reagerende mensjes zijn trouwens ook welkom!!).
Moet ik HOOFDLETTERZ gebruiken? Misschien leest het fijner? Oke ik doe het wel,
ik vind het namelijk wel fijn lezen.
Ik heb thuis zoooo'n fukkkking irri wordding! Hij maakt niet automatisch hoofdletters!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! Er is wwel een knop dat je alles selecteert en hoofdletters geeft, maar dan zijn alle namen enzo ook weel ont-hoofdletterd!! Heeel stom!

Nou byebyebyebye!!
(melige(cat)) groetjes van
Nien(flower)

PS. Lekker roze hè? Als het irritant leest moet je maar even REAGEREN!!!!!!!!!!!!!!!! Gnagnagna (als iemand dit ooit leest dan....
pps. Doeg!

Reageer (3)

  • Spekkie

    Haha, had je niks te doen?

    1 decennium geleden
  • nienepien

    PPPS. Áls dat roze irritant leest verander ik het wel!

    1 decennium geleden
  • nienepien

    pleaeaeaeaeaease reageer!! (of leees tenminste!)(én mijn stories!)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen