H: 1 :
Jonathan lag op de bank in de leerlingen kamer, hij was niet vandaag echt lekker, hij was pas uit de ziekenzaal, van een hevige ongeluk met zwerkbal, de dolle beuker deed weer is een keer waar hij zin in had. ze zijn ellendige rot ballen ( zoals plank altijd noem) Hij had twee vingers gebroken, en zijn linker voet gebroken en nog paar ribben.
Zijn Beste vriend zijn kat Spooky zat op zijn schoot. De enige gezelschap wat hij nog heeft, de rest heeft allemaal iets te doen. zelfs zijn broertje Harry.

Hij deed zijn ogen dicht. en deed weer gauw open, omdat hij iemand zag in zijn dromen.
het was zijn vader en moeder die ene grauwe, stomme avond, waar zijn ouders kwamen overlijden door, voldemort, hij was niet makkelijk dood te maken,
Hij had het gemunt op zijn kleine broertje harry. Jonathan zelf kon net onder duiken, onder grote stenen brokken. die naar beneden vielen.
Voldemort verdween maar was niet dood.

De nacht was koud, maar jonathan had veel te veel pijn om naar boven te gaan..
Hij bleef daar slapen. ook al kon hij niet slapen want als hij zijn ogen dicht deed zag hij weer zijn ouders.

Jonathan die ging zijn toverstok pakken en zei zachtjes "expecto patronum". en er verscheen een wolf uit zijn toverstok. die beneden keek naar jonathan.
Hij bleef zo een tijdje toen hij toch maar ging slapen.

De volgende morgen was hij in de verboden bos te vinden, met zijn krukken.
Zijn uil snowy was bij hem, en spooky zijn kat ook, die vissen zat plagen in de meertje.
Jonathan wachten op Firenze.
Zijn Centeur vriendje

"Jonathan". Een Half mens half paard kwam aangedreven. Jonathan die bleef zitten want staan kon hij niet. hij had nog veel te veel pijn.
"Hey Firenze". zei hij. Firenze die ging naar hem toe. "Ik zag je al zitten hier, heb je geen lessen ?". vroeg Firenze en keek naar jonathan.
jonathan was bleek en had veel pijn en hij had geen nieuwe rooster gekregen van perkamentus. Omdat hij vindt dat jonathan nu heel veel rust moet nemen.
"Nee, dat heb ik niet, Ik ben alleen moe, mijn benen zijn moe, door deze krukken". zei jonathan. Firenze die ging liggen. "Stap op mijn rug, ik ga een ritje met je maken". zei Firenze. Jonathan stapte voorzichtig op de rug van Firenze en Firenze kwam heel zachtjes weer omhoog.
Er kwamen nog twee Centauren aan gelopen, het was ban en ronan. "Hey jongens..". zei Firenze. Ban die jonathan herken zei toen tegen Firenze. "Je weet toch dat ik niet van mensen hou". vroeg Ban aan Firenze. "ja dat weet ik, maar hij doet je geen kwaad, deze tijd hebben we al gehad, ruzie over jonathan, hij is mijn vriend, en vandaag te ziek om te gaan lopen". zei Firenze.
Ban die ging rondom Firenze lopen en keek naar jonathan. "Hij is inderdaad heel erg bleek, breng hem naar de kasteel terug, en kom dan naar mij toe, ik moet je spreken". zei ban. Jonathan die werd weer terug gebracht naar het kasteel. "Bedankt Firenze". zei jonathan. "Alsjeblieft, En let niet op ban, je weet hoe hij is?". jonathan die knikte, Ban die was de enige die niet van mensen hielt. de rest van de centeuren volgen natuurlijk de worden van ban op en niet die van Firenze want hij vindt dat alle mensen ook vrienden kunnen zijn met hun.

H: 2 Beter

Jonathan voelde zich al wat beter, hij ging naar de grote zaal, en kreeg een grote kop met erwten soep te eten. "Eet voel je beter". zei een meneer, met groene kleren. hij had een kras op zijn gezicht zo te zien had hij zelf een zwarte nacht gehad.
Het was lupos, "Bedankt proffessor". zei jonathan tegen de meneer. Lupos kwam naast hem zitten
"Ik ben nog niet proffesor van zweinstein, misschien ooit ". zei lupos.. Jonathan die keek naar lupos .. "Je lijkt zoveel op je moeder lily". zei hij en jonathan die slikte zowat in zijn pompoenen sap. "had je mij moeder gekend?". vroeg jonathan
"Zeker, ze was een lieve meisje, maar helaas mocht ze niet meer leven". zei lupos. Jonathan die naar lupos. die glimlachte en ging weer weg lopen.

Jonathan die was klaar met eten, hij ging naar zijn adoptie vader.
Hij klopte op de deur. maar Sneep was er niet. en er stond op de deur NIET STOREN met hele grote letters.
Jonathan liep naar buiten hij ging weer naar de verboden bos, Steve en carlo waren daar ook.
"Hey maat !! ". ..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen