Het was midden in de nacht, mijn nieuwe school jaar ging beginnen morgen...
Ik vindt het spannend, maar aan de andere kant ook weer niet, Ik heb paar reden waarom ik niet zal willen gaan, maar ook paar reden waarom ik wel wil gaan.
de reden waarom ik wel wil gaan is dat ik.
1. Mijn vriendje ( Jonathan ) weer zal zien, waar ik een tijdje niet meer van gehoord had, hij had zijn broer verloren, Nick zijn oudste broer --> door een zware auto ongeluk, iemand reed hem in hij was aan het lopen op straat toen het gebeurde.. Ik had gisteren een mailtje van hem gehad dat hij jammer vondt dat ik op vakantie was die dag. want hij stond hier voor de deur.
2. is dat ik weer goed mij best zal doen, heb ik belooft aan mijn moeder die nu ook er niet meer is, ze is omgekomen ook door een auto ongeluk zij had een hartinfarct gekregen in een auto. en tegen een muur aan gekomen.
3. Ik zal deze school jaar weer proberen om mij best te doen.
De reden waarom ik niet wilde gaan is dat sam De aartsvijand van jonathan en mij. jonathan die was door hem geschoten. op de schoolplein. sindsdien haat jonathan de schoolplein. hij was pas 15 jaar oud en werd bijna 16, hij vierde zijn verjaardag in de ziekenhuis hij vertelde mij dat hij dat nooit zal vergeten.
wat er was gebeurd.
Ik ben zelf iets niet vergeten wat ik nu zal vertellen aan jou en aan iedereen.



Het was maandag de school was weer begonnen, en ik zag vrienden waar ik vroeger, mee op school zat of zelfs in de klas zat weer.
Niemand kwam naar mij toe, ik zag jonathan ook nergens. maar later toen het bijna acht uur was reed er een jongen in het rood op een motor en stopte precies vlak voor mij, en deed zijn helm af.

Ik liep naar hem toe. en gaf hem een high five. hij stapte af van zijn motor, en praten nog even met mij totdat we naar binnen moesten gaan. we liepen naar de kluisjes. "Hey Jonathan, Jeremy". zei thomas. Jonathan die draaide om en gaf hem ook een high five. "coole motor heb je gozer". zei Thomas. "bedankt Thom Ho hi Jeremy ik zie je ik ga even naar de toilet". zei jonathan, ik dacht even dat ik niet meer een beste vriend was omdat hij met thomas weg liep. maar uiteindelijk kwam hij weer terug.

"zo dat luchte op, hoe gaat het met jou ?". vroeg hij tegen mij. Ik zei dat het goed gaat en dat ik blij ben om hem weer te zien. hij ging mijn arme over mij heen leggen, en we liepen samen naar de onze leslokaal.

De leraar was er niet, dus we konden nog praten, Jonathan die zat met de rug naar een jongen die ik misschien herkende en jonathan zelf ook.
hij keek alleen niet, hij was druk bezig met schrijven.
Ik ging weer verder praten met jonathan. en thomas. er was nog een lege plekje in de hoek. daarop stond Dylan. hij was een tijdje ( andere school ziek geweest) en als hij op school kwam, wilde niemand met hem praten alleen jonathan, thomas en ik..

De lessen begon om 10 uur. omdat de leraar wat later was.
Dylan kwam ook eraan, hij knikte naar jonathan die naast hem aan de andere kant zat van mij. De leraar had een snor, en had een enge kleur ogen of hij uit de hel kwam of ergens vandaan kwam. *buitenaards ofzo iets)

We kregen opdrachten, dat we moesten voorstellen hoe we hete, en wat onze hobbys zijn. enzvoort.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen