- Azkaban gebruikt niet meer dementors als bewakers
.
- George Wemel Trouwt met Angelina janssen en kregen twee kinderen genaamd Fred en roxanne.

- Harry maakte iedereen aan de toverwereld duidelijk dat sneep een held was. en aan perkamentus kant stond.

~Zwadderich werd verdund en was niet langer uitsluitend volbloed, maar zijn duistere reputatie blijft.

~Harry verloor het vermogen om te spreken Sisseltong.

~ Omber werd gearresteerd, ondervraagd en opgesloten voor misdaden tegen Moederbloedjes

~ The Resurrection Stone is nu begraven in het Verboden Bos na in de grond wordt gedrukt door het hoof van een centaur's.

~ Voldemort's vloek over de DADA positie op Zweinstein is opgeheven.

-Viktor Krum werd verliefd op een vrouw terug naar huis in Bulgarije.

~ The Death Eater's Dark Marks uiteindelijk vervaagde te kijken als een litteken. Het zal niet meer branden of pijn doen.

~ De Quibbler is terug te publiceren van artikelen over de krankzinnige rand en wordt gewaardeerd om zijn onbedoelde humor.

~ De leden van de DA hebben nog steeds hun munten, omdat ze net als eretekens.

~ Marcel Lubbermans werkte als een Schouwer alvorens over te gaan als de Herbology professor op Zweinstein.

~ De resterende Dooddoeners werden gedood of opgesloten in Azkaban voor hun misdaden, met uitzondering van de Malfidussen.

~ Luna Lovegood huwde de kleinzoon van de Newt Scamander, auteur van 'Fabeldieren en waar ze te vinden'

~ Firenze overleefde zijn verwondingen en werd weer verwelkomd in de Centaur kudde
.
~ Harry zal nooit schoolhoofd van Zweinstein is geworden sinds een academische carrière is gewoon niet hem.

~ Hagrid werkte nog op Zweinstein in 2017, op 88 jaar oud.

~ Draco Malfoy geeft echt om zijn zoon , Scorpius Malfidus . Hij groeit hem tot een beter mens was dan hij zijn.

~ Centaurs besefte dat " pro -menselijke neigingen waren niet beschamend .

~ Draco en Harry werd nooit vrienden , maar ze gaan begrijpen en waarderen elkaar beter .

~ Hermelien vertelt Scrimgeour dat ze niet van plan is om te beginnen aan een carrière in de magische wet . Ironisch genoeg , dat is waar ze eindigt .

~ Na zijn dood , is Voldemort gedwongen te bestaan ​​in de onvolgroeide baby - achtige vorm die Harry ziet in het King's Cross - achtige Limbo .

~ Harry zou zijn familie te nemen voor een bezoek aan Dudley's toen ze in de buurt ( gelegenheden gevreesd door James , Albus en Lily ) .

~ Desiderius is nog steeds op de Zweinskop " spelen met zijn geiten " .

~ Het aantal Dementors zijn sterk verminderd omdat wanhoop en degradatie zijn verminderd in de wereld .

~ Arthur Wemel vast Sirius ' motor en gaf het aan Harry .

~ Negentien jaar na de Slag om Zweinstein , is de school voor hekserij en tovenarij geleid door een geheel nieuwe schoolhoofd ( " Anderling was echt krijgt op een beetje" ) alsook een nieuwe lerares Verweer tegen de Zwarte Kunsten . Die positie is nu net zo veilig als de andere onderwijsfuncties op Zweinstein , sinds de dood van Voldemorts brak de jinx dat een Verweer tegen de Zwarte Kunsten professor uit overgebleven voor meer dan een jaar bewaard .

~ Hagrid nooit getrouwd , hoewel hij een relatie met een reuzin had .

~ Romeo Wolkenveldt werd de Minister van Toverkunst na de Tweede Tovenaarsoorlog .

~ Harry zal niet leiden tot een animagus zijn, zijn " energieën zullen elders worden geconcentreerd en hij gaat niet de tijd om dat te doen hebben .

~ Audrey Wemel is vrouw van Percy Wemel , en ze hebben allebei 2 dochters , Molly en Lucy .

~ In de nasleep van de oorlog , werd de Orde eens en voor altijd ontbonden .

~ Luna heeft twee jongens genoemd Lorcan en Lysander met Rolf Scamander.and blijkbaar reist de wereld rond , op zoek naar gekke wezens .

~ Hermelien gevorderd de rechten van magische wezens en uitgeroeid de oude pro - zuiver - bloed wetten in het Departement van Magische Rechtshandhaving.

~ Het hoofd van de Schouwer Office vanaf 2007 is Harry Potter .

~ Lavender Brown werd aangevallen door Fenrir Greyback . Hermelien redde haar , maar ze was al gewond . Wat er met haar later werd nooit echt verteld .

~ Marcel Lubbermans 's studenten waren onder de indruk toen hij hen Coin zijn Dumbledore 's Army 's toonde .

~ Harry , Ron en Neville niet terug naar Zweinstein voor hun 7e jaar . Ze ging meteen naar training krijgen als schouwers en Neville ging werken als een schouwer voordat hij een professor werd.

~ Harry bezoekt soms Zweinstein om de gesprekken over DADA geven .

Hermelien is James 'peetmoeder.

~ Hermelien Griffel was het enige lid van het trio die terug naar Zweinstein om hun zevende jaar af te ronden.

~ Ron werkte met George in WWW voor enige tijd en vervolgens werd een Schouwer.

~ Ginny werd een professionele Zwerkbal speler voor de Holyhead Harpies en word de senior Zwerkbal correspondent van de Daily Prophet.

~ Na de oorlog, Hermelien vond haar ouders in Australië en gerestaureerd hun herinneringen.

~ George gaat naar het graf elke maand Freds te gaan om hem te vertellen over Ginny en Ron's familie en hun kinderen, en ook al is er geen antwoord weet hij altijd dat Fred luistert

~ Bij iedere Wemel bruiloft is er een lege stoel voor Fred



Jonathan : Griffoendor , Woont vroeger al in halvemaanstraat (goderics einde )
Was verliefd op een meisje kate genaamd maar die wilde niet meer binden met jonathan en liep zonder reden bij hem weg. Hij zit op zwerkbal en is zoeker, heeft een broertje harry die ook een zoeker was, net als hun vader in die tijd. Hij ontmoeten op zweinstein ook daar voor het eerst Carlo samen met zijn broertje steve. En al gauw werden ze vrienden, maar De band brak, niet door ruzies maar door voldemort. Carlo ging dood en Sindsdien mocht jonathan niet meer bij amos komen. Steve die ging alleen wonen, en ontvangt jonathan in de weekend bij zijn huis. om een kopje thee/koffie te drinken. ( Ze zijn nu nog steeds vrienden) Hij werd verliefd op cho en kreeg hun eerste kindje na de strijd random zweinstein. Zijn patronus is een wolf

Cho : Ravenclauw, Woont vroeger in een andere straat dan nu, ze woont nu samen met haar man Jonathan en is heel erg gelukkig met hem, Alleen zij mist Carlo elke dag nog ( Dat is haar eerste liefde geweest) Ze is ook een zoeker maar dan van Ravenclauw. Haar ouders zijn uit elkaar gegroeid, Jonathan steunt haar door dik en dun. En laat haar nooit meer alleen. Haar patronus is een : zwaan

Sam : Griffoendor Is geboren in Halvemaanstraat ( goderics einde)
Hij is nu dertien en zit in zijn derde jaar op zweinstein hoge school voor heksenrj en hocus spocus.
hij heeft 2 broertjes onder hem hun namen zijn Jamie en isaac, Geen zussen, wat hij best wel jammer vindt, Hij is heel erg trots dat hij jonathan en cho als zijn ouders hebben, die allebei zoekers zijn.
Hij zelf is een drijver, Hij heeft een hekel aan niet zoveel mensen, Zijn ogen zijn groen en blauw, Hij is donker blond, houdt heel veel van eenhoornen, en Heeft krachten zoals Dat hij kan toveren zonder tovertsok. zijn patronus is een muis.

Jamie : Zwadderich is geboren in St. Stalisto een ziekenhuis waar ze alleen maar zieke mensen ( vroeger) Ging verzorgen, maar nu ook veranderd hebben naar een ziekehuis van bevallen mensen.
Jonathan kende daar op zijn duimpje omdat hij te vaak is aangevallen door Draken met de pest.
Maar gelukkig daar leven van af kwam,
Jamie is een gezonde jongen hij zit in de tweede jaar van zweinstein, en is een wachter bij zwerkbal, Ook al kan hij dat niet zo goed net als zijn ouders en broer sam, maar hij krijgt trainingen van niemand minder dan oliver plank hemzelf. Hij is verliefd op een meisje die de broer van Tom Jr behoord te zijn ( Tom Jr, is de naam van voldemort`s zoon) Zijn patronus is een leeuw.

Isaac : Huffelpuf is geboren ook in st stalisto, hij is doof maar kan heel goed leren, en schrijven.
hij tovert net als sam ook met zijn ogen maar ook met zijn gedachten als hij een toverspreuk in zijn hoofd heeft hoeft hij alleen zijn toverstok op te hijzen en de spreuk komt er dan uit.
Hij houdt van zijn familie, en weet dat hij anders is dan iedereen, maar dat maakt hem niet minder om.
Hij is allergisch voor alfen bijten. Zijn patronus is een feniks ( net als die van perkamentus in die tijd van Jonathan en harry )

Harry : Griffoendor Geboren in halvemaanstraat, hij is de broertje van jonathan, en is nu werk zaam bij minsterie van toverkunst samen met ron, een goede vriend van hem. hij heeft een litteken van een vorm van een bliksemzicht ( die eerder kwam door een vloek) maar die verdween de pijn verdween toen voldemort verslagen is, Hij praat ook geen sisseltong meer.
Hij en Ginny wonen nu ook in halvemaanstraat waar zijn ouders ook woonde en overleden waren.
Zijn patronus is een hert, net als zijn vader.

Ginny : Griffoendor, Geboren in het nest, met haar broers. Ginny was eerst van Daan tomas maar dat leek meerde deels een klipper licht relatie. toen ze verliefd werd op harry leek haar wereld te veranderen.
Ze is een drijver, en houdt heel veel van vliegen net als de rest van de familie gezin. Haar patronus is een paard

Albus : Zwadderich ( IS de neefje van Jonathan, cho en hun kinderen) hij is de middelste zoon van harry en ginny, en houdt heel veel van zijn andere gezinslid ook zijn broer james die heel graag hem zit te plagen, in welke afdeling hij komt te zitten. Maar ondanks alles heeft james wel gelijk dat hij in zwadderich kwam.
hij is geen zwerkbal liefhebber, en doet het liefst ook schaken met zijn neefjes en met zijn enige zusje. Zijn patronus is een uil

Lily : Lily zit in huffelpuf heeft nog geen biografie zoveel als haar rest van haar familie lid maar is wel goed in toveren, ( toverdranken ) Haar patronus is een Slang, hoe dat is nog een vraag.

James : Griffoendor is een irritante jongen hij lijkt heel veel op zijn opa (james) maar hij weet ook te stoppen met pesten als iemand het niet leuk vindt, maar hij en zijn neefje sam zijn de ergste twee van de familie lid.
Zijn patronus is een Hond




LEts begun with a story, what stopt by ninetheen years later..
with, the children of ron, Hermione, and harry. But what happened to jonathan. and his family. that we need to paste there. '

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen