De eerste tien is gevallen! ;P
Ik vind het alleen jammer dat sommige de opdracht (volgens mij) niet goed doorlezen. Probeer goed bij de eisen te kijken, want sommigen missen daardoor heel wat punten.
Als je nog vragen hebt, stel ze!


Michelle:
Nou, koud en gezellig heb je het zeker gemaakt. Goed gedaan ^^ Je hebt leuke plaatjes gekozen. Ook de versieringen vind ik ook erg mooi gekozen. Verder heb je alles goed uitgelegd, en het past mooi in de opdracht. Ook is alles goed afgewerkt. Goed gedaan!
Cijfer: 9.5
-½, Cijfer: 9.0

Aniek:
Ik vind het mooi hoe je met de betekenissen hebt gespeeld. Je hebt alle dingen duidelijk uitgelegd en ik vind alles goed in de collage passen. Erg leuk gedaan. Ik vind het wel zonde dat je het achtergrond plaatje een mindere kwaliteit heeft. Je hebt verder wel goed aan de opdracht gehouden; genoeg plaatjes, en er komt ook in naar voren wat het seizoen met je doet. Goed gedaan.
Cijfer: 7.9

Indra:
Ziet er leuk uit. Je hebt goed de aspecten van de zomer gebruikt, en ik denk dat jij aan vakantie en strand moet denken bij de zomer? Ik vind de achtergrond ook erg leuk gedaan. Je hebt je verder goed aan de opdracht gehouden, en de kwaliteit e.d. zijn ook goed. Ik heb er niet veel op aan te merken. Goed gedaan.
Cijfer: 7.9

Justine:
Ik vind het een hele mooie collage. Ik vind het ook erg mooi hoe je gewerkt heb met alle elementen in de collage, en je hebt goed je eigen gevoelens over de winter uitgelegd. Een klein puntje: Ik had helaas wel gezegd dat je niet je seizoen op je collage mocht zetten. Jammer, maar dat betekent wel een puntje aftrek. En ookal heb je een hekel aan collages maken: het is je wel goed gelukt! Goed gedaan.
Cijfer: 8.9

Joy:
Ik vind dit een hele mooie collage. Je hebt een mooie achtergrond gekozen en de klein foto’s op de voorgrond vind ik erg mooi neergezet. Goed gedaan. Het is verder ook goed afgewerkt, alleen ik weet niet of ik het goed zie, maar is het zo dat ik het bootplaatje terugzie in de achtergrond? Verder heb je goed de aspecten naar voren gebracht, ik krijg alleen niet echt een idee wat jij van de herfst vind. (Misschien de volgende keer uitleg gebruiken? Dat is namelijk toegestaan.)
Goed gedaan. ^^
Cijfer: 7.5

Noa:
Het idee is goed, alleen is dit voor mij geen collage. Je hebt wel een aantal goede elementen gebruikt; de bladeren, eekhoorntje, maar ik kan de Eiffeltoren ook niet helemaal plaatsen. Als je misschien uitleg had gegeven, was het duidelijker geweest. Ik vind het erg zonde dat je geen collage hebt, want hierdoor gaat er heel veel van je punt af. Verder vind ik, behalve de basis, alle plaatjes die ingevoegd zijn, erg vaag. Ik kan ze bijna niet zien.
Nogmaals, erg zonde van het collage gedeelte en probeer eens je puntjes meer op de I te zetten. Ik weet zeker dat dit netter kan.
Cijfer: 4.4

Femke:
Ik vind het een leuke collage, maar ik vind het heel zonde dat je die wallpapers erdoorheen hebt gedaan. Ik kan namelijk daardoor de collage zelf bijna niet meer zien. Hij is verder wel goed gelukt, als je de collage apart bekijkt, maar dit vind ik erg jammer. De collage zelf is goed. Je hebt leuke plaatjes gekozen die bij de herfst passen. Ook het idee van de thee en de bliksem en onweer vind ik leuk gedaan. Je hebt leuke elementen gebruikt. Het is leuk, maar probeer goed op te letten of alles zichtbaar blijft.
Cijfer: 7.1

Nynk:
Een hele leuke collage, je hebt leuk gebruikt gemaakt van het koude, maar gezellige weer (volgens jijzelf dan?). Ik vind dat je ook leuk hebt gekozen voor het raam. Hoewel het erg chaotisch is, vind ik het wel leuk gedaan. Misschien de volgende keer op tijd beginnen? ;P Verder heb je je goed aan de opdracht gehouden.
Goed gedaan, maar op tijd beginnen zal je denk ik helpen met secuur werk.
Cijfer: 7.9

Sarah:
Ik zie meteen allerlei elementen van de lente, leuk en goed gedaan. Ik vind ook de collagesoort leuk gedaan. Ik krijg alleen niet echt het gevoel wat de lente met jou doet, als persoon. Vind je het leuk, al het nieuwe leven en alle kleuren? Of heb je er noujuist een hekel aan? Verder heb het lammetje een beetje ‘weggeknipt’, maar de paaseieren zijn beter gelukt. Het verdere ruwe is eigenlijk ook wel leuk gedaan. Goed gedaan, maar ik weet dat een aantal dingetjes preciezer kunnen. ^^
Cijfer: 7.3

Tara:
Nieuwe levens, Pasen, het nieuwe groen. Goede afbeeldingen van het seizoen, maar ik krijg niet helemaal door wat jij nou vindt van het seizoen. Verder vind ik het mooi dat je gekozen hebt voor een zon. Nog niet helemaal sterk, maar wel sterker dan de winter. Leuk gedaan, maar probeer meer ‘buiten proporties’ te denken. Dit is te simpel.
Cijfer: 6.5

Nathalie:
Ik vind het idee héél leuk gedaan, ik vind dit alleen niet vallen onder een collage. Jammer. Je hebt je heel goed aan de opdracht gehouden verder, want ik krijg goed het gevoel wat jij van de winter vindt (ook met jouw uitleg). Erg jammer van je punt dat het geen collage is. Afwerking is verder goed.
Cijfer: 6.5

Evelien:
Ik vind het héél leuk gedaan en héél origineel bedacht. Echt, toppie! Je hebt het goed uitgelegd en je hebt je eigen ‘gevoel’ er leuk bij laten uitkomen; erg leuk gedaan. Ook de diertjes zijn er heel goed ingeplakt, mijn complimenten. ^^
Cijfer: 10

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen