Ik heb weer wat aan de puntentelling gedaan, waarbij de afwerking wat meer naar voren kwam. Ik moet trouwens wel even zeggen dat jullie echt supergoed zijn in op tijd inleveren! Petje af!

Michelle:
Ik vind je banner erg mooi. Je hebt mooie effecten gebruikt en ik zie geen ‘slechte’ afwerkingen. Het gedeelte wat je leeg hebt gehouden voor je titel is ook erg goed. Het enige is dat hij een beetje simpel is. Niks mis mee bij deze banner, hij mag ook wel simpel blijven, maar dat is het enige waarom je een negen hebt. Verder heb je je helemaal aan de opdracht gehouden en heb ik ook niks aan te merken. Ga zo door! ^^
Cijfer: 9.0

Lizz:
Ik heb eigenlijk vrijwel niks op deze cover aan te merken. Je hebt je aan de opdracht gehouden, je hebt een originele en creatieve naam verzonnen voor je website, de kwaliteit is goed. Het enige wat iets minder is, is je afwerking. Ik weet dat uitknippen moeilijk is, maar ik vind dat het iets zorgvuldiger had kunnen weggewerkt worden. Verder: Petje af!
Cijfer: 9.5

Justine:
Ik moet zeggen dat de uitleg heel erg verduidelijkend is, maar dat is meestal met een RPG-forum. Ik moet zeggen dat ik het plaatje zelf heel mooi vind gelukt, alleen de titel vind ik er niet echt op passen. Je zei het al zelf, maar misschien dat je iets anders had kunnen proberen? Verder, goede afwerking, en je hebt je goed aan de opdracht gehouden. Goed gedaan!
Cijfer: 9.0

Joy:
Het eerste wat me opvalt is dat je het forum van Quizlet zelf hebt gepakt, terwijl er duidelijk in de opdracht staat dat het over een zelfverzonnen website gaat. Daarbij vind ik het ook nog eens niet echt origineel, als je voor een bestaande website mocht kiezen. Ik vind het ook zonde dat je je creativiteit niet hebt laten zien, want ik zie een plaatje en je hebt het logo van Quizlet erin verwerkt. De kwaliteit en afwerking zijn wel goed, maar ik vind dit niet echt een goed werkje. Probeer misschien de volgende keer eerder met de opdracht te beginnen, door er bijvoorbeeld al over na te gaan denken, en lees de opdracht goed door.
Cijfer: 5.5

Femke:
Ik vind de titel van je banner erg leuk, dat moet ik zeggen: pluspunten voor originaliteit. Ik kan alleen de telefoon en paraplu niet helemaal plaatsen. Daarbij vind ik het ook jammer dat de basisbanner door de plaatjes heen gaat, het ziet er niet zo mooi uit. Verder heb je je wel goed aan de opdracht gehouden.
Cijfer: 7.5

Nynk:
Ik vind deze banner heel erg amuserend. Ik moest even opzoeken wie Speedy Gonzales ook al weer was, maar ik vind het erg leuk bedacht. Je hebt je banner lekker simpel gehouden, niet te druk; fijn en toch wel creatief gebleven. Je afwerking is goed, de kwaliteit is goed, je hebt je goed aan de opdracht gehouden. Goed gedaan!
Cijfer: 9.6

Sarah:
Ik vind het een handige site die bedacht hebt, maar ik vind het niet echt origineel. Je hebt wel leuk met de kleuren gespeeld van België, en de overgangen van alle plaatjes zijn goed. Het is een goede banner, en de afwerkingen zijn goed, maar de creativiteit en de originaliteit kunnen beter. Dat weet ik zeker.
Cijfer: 7.0

Tara:
Ten eerste: ik vind het een leuke banner. Maar, ik vind het erg druk, er gebeurd te naar mijn idee te veel, en daardoor leidt de banner je haast af. Ik vind het wel leuk gekozen onderwerp van je kledingwebsite. Misschien de volgende keer net iets meer aan je afwerking en inhoud denken, dat kan namelijk beter, vind ik.
Cijfer: 7.4

Nathalie:
Ik vind dat je banner wel heel erg druk is. Er zijn te veel dingen die ik zie en dat leidt me af. Ook is je lettertype niet helemaal duidelijk, want ik kan de ‘a’ en ‘o’ niet echt goed onderscheiden. Ik vind het wel een goede banner, erg mooi, maar druk en ik vind het niet echt een banner voor een nieuwssite. Ik snap dat het over droomnieuws gaat, maar wat versta je daaronder? Ik vind het een beetje vreemd allemaal.
Het idee is goed, maar het past niet echt bij deze opdracht, vind ik.
Cijfer: 6.5

Evelien:
Ik vind dat je mooie banner hebt gemaakt. Je hebt allerlei momenten uit de geschiedenis van het nieuws gepakt, met een ‘achtergrond’ aan kranten. Ook je lettertype vind ik een goede keuze, het past goed bij een krant of een nieuwssite. Wat me wel een beetje stoort, is dat de letters nog half door de plaatjes heen lopen. Ook vind ik je niet heel origineel geweest met je titel. Verder is het goed.
Cijfer: 8.0

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen