Ik heb de normering wat aangepast, aangezien er bij de vorige opdracht een beetje veel hoge punten waren gevallen. Ik heb nu ook redelijk hoge punten, maar dat is omdat ik niet veel aftrek ga geven op een werkje wat over jezelf gaat. Als je vragen of opmerkingen hebt; wees vrij om deze te geven!

Michelle:
Alles is wel uit je plaatje, zonder beoordeling te halen, ik ben alleen een keer heel erg op het verkeerde spoor gebracht: de man met het masker. Ik koppelde dit aan het verkeerde thema, want ik zie bij je beschrijving daar niks over staan. Verder vind ik het mooie effecten die gebruikt hebt en het lijkt een beetje eentonig qua kleur, maar die boeken brengen daar gelukkig verandering in.
Ik vind het een mysterieuze beschrijving van jezelf, maar toch is het wel duidelijk. Goed gedaan!
Cijfer: 8.0

Aniek:
Ten eerste: ik hou van lezen, dus schrijf zo veel je wilt. ^^
Ik vind het dromerige er erg goed uitkomen, alleen het gaat een beetje ten koste van de het goed kunnen zien van de alle plaatjes. Omdat ik eerst naar het plaatje kijk en kijk wat ik eruit kan opmaken, had ik vooral moeite met het zien van de hockeysticks en de camera. Verder vind ik dat alle dingen van jou goed zijn overgebracht. Ook het verlegen deel vind ik heel mooi gevonden. Ik zou het niet meteen van je bewerking aflezen, maar na dat gelezen te hebben, viel het wel op. Goed bezig!
Cijfer: 8.9

Lizz:
Ik vind dat je een hele leuke collage gemaakt hebt. Ook leuk dat je eigen foto’s hebt gebruikt zoals die van jou en Amy (als ik het goed heb?), je katten en ik geloof dat dat een eigen boekenkast is? Het is heel simpel, maar toch is het leuk gedaan, met alle effecten aan elk deel van de collage.
Cijfer: 8.6

Indra:
Leuke collage. Je van foto’s maken, lezen, paardrijden, en de natuur, zie ik. Verder vind ik de bovenste foto mooi bewerkt (met de dromenvanger). Leuke effecten. Heel simpel, maar toch leuk. Ik kan alleen niet echt een sfeer van jou persoonlijkheid overkrijgen uit deze plaatjes. Zonde, maar verder wel goed gedaan!
Cijfer: 7.6

Justine:
Mooie collage, en ik moet zeggen, Thomas ziet er heel schattig uit. ^^
Het is allemaal heel simpel, de collage zelf, maar het verhaal wat erachter zit sluit er mooi op aan. De rust breng je goed over in je collage en de zachte kleurconstante vertelt niet alleen veel over jou, maar het is ook prettig om naar te kijken. Goed gedaan!
Cijfer: 8.8

Joy:
Ik vind het een mooie bewerking. Ik zie de chaos in je plaatje, dus ik neem aan dat van jezelf wel (een beetje) chaotisch bent. Je hebt iets met mode, of iets met tijdschriften. Je vindt fotograferen leuk, en staan die tassen voor shoppen? Enige opmerking: het is dat je het topic ooit op quizlet heb gezegd, maar als ik dat niet wist, had ik dat plaatje niet helemaal kunnen plaatsen. Ik vind het alsnog een heel mooi gebaar. Mooi gemaakt!
Cijfer: 7.3

Noa:
Leuke combinaties! Ik vind vooral alle overgangen al beter gelukt dan je vorige keer, goed zo! Leuke dingen erin verwerkt, het enige wat ik mis, is iets wat typerend is voor jou. Het lijkt me dat je heel chaotisch bent, maar de strakke lijnen maken me ook weer in de war… Verder zijn alle effecten leuk gedaan en het is een goede opdracht!
Cijfer: 7.3

Femke:
Lekker chaotisch, altijd leuk! ^^
Ik zie kleurtjes, dit staat geloof ik voor tekenen? Ik kon het eerst niet zo goed zien, maar ik zie nu dat het Aslan en Edmund Penvensie (ik ben even kwijt hoe het schreef) van Narnia zijn. Verder zie ik een meisje dat aan het lezen is, en een boek. Alleen dat ‘ding’ aan de linkerkant; is dat een longboard? Leuke collage, leuk om een gezicht te zien en ik heb er eigenlijk vrij weinig op aan te merken.
Leuk gedaan!
Cijfer: 8.5

Sarah:
Ik weet het dat je niet veel interesses hebt, maar ik vind het nog steeds eentonig. Zonde, want ik weet dat je graag foto’s bewerkt en meerdere, en dat had je er bijvoorbeeld ook in kunnen verwerken. Het ziet er wel goed uit, maar ik mis dus nog eigenschappen van jou. Probeer de volgende keer misschien dingen te vragen aan familie of vrienden die je interesseren.
Verder vind ik alles wel mooi afgewerkt en de achtergrond is heel mooi gemaakt.
Cijfer: 7.0

Tara:
Oh, jij hebt behoorlijk veel foto’s, haha. Je hebt vanalles te doen in je leven, dat zie ik meteen. Leuk dat je ook zoveel foto’s van jezelf hebt gebruikt! Ik hoef er eigenlijk niet veel over te zeggen; je bent chaotisch, spontaan, een leuke vriendengroep. Erg leuk in elkaar gezet!
Cijfer: 9.3

Nathalie:
Erg leuk bij elkaar gezet allemaal. Het chaotische en dromerige is erg goed te zien en je hobby´s en interesses zijn goed te zien. Verder vind ik het leuk dat je klok erin verwerkt hebt. Ik moet wel zeggen dat het niet veel meer plaatjes had moeten zijn, want het is bijna té druk.
Leuke inzending!
Cijfer: 8.4

Evelien:
Ik vind het sowieso een erg leuke vorm voor een collage. Het is een ‘simpel’ ding, maar toch is het heel leuk gedaan. De kleine toevoegingen, zoals het konijntje en de bloem, maakt het net iets speelser, dat het niet te eentonig blijft. Ik kan er alleen niet helemaal uit opmaken wat jouw eigenschappen zijn. De foto van jezelf geeft al aan dat je graag gekke buien hebt (;P ), maar het is niet helemaal duidelijk geworden. Verder een goede inzending!
Cijfer: 8.6

Reageer (2)

  • CARAS

    Inderdaad Aslan & Edmund Pevensie (: En bijna goed, het is een surfboard. Ik heb leren wind- en golfsurfen in 2006, dat betekent veel voor me. Super blij mey de 8,5 :D

    1 decennium geleden
  • Emrys

    Wow... een 9.3 is best wel heel erg hoog. En ik maar denken dat ik het een beetje heel erg had verkloot.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen