Dinsdag, 26 juni 2012, 15:49, no song.

Yes, peeps, I'm back! Ok, ik weet het, het is heeeeeeeeeel erg lang geleden. Er is dan ook veel gebeurd. Nu ben ik weer wat down daardoor, maar jullie maken me beter. Ik ga binnen een paar dagen verder schrijven aan m'n story. Even een paar dingen op een rijtje zetten:

#Liefde
Tjah, not. Ik had een boyfriend, maar ja, na een week en vier dagen besloot hij om me te dumpen. Zijn reden: hij hield nog van z'n ex. Ja, ja en dan bam, een week ofzo later heeft hij een nieuwe girlfriend. I was like: 'DAFUQ?!' Nou ja, I still love him -sadface-. Hij is me totaal vergeten. Ik ben er ook achter gekomen dat hij dit zei: 'Ik wil Elke -ikdus- wel, maar niet zo graag. Ik moest haar gewoon dumpen.' Ik kon het niet geloven, dus -stupid me- vroeg ik het aan zijn best friend. Hij zei dat alles waar was en ik stortte in. Again.

#Quote
Ik citeer: "Ik weet nu echt niet meer wat ik moet doen. Ik haat jongens. Ze zijn zo sexy -sommige-, knap, lief, etc. Toch haat ik ze. Je wordt er verliefd op en toch breken je daarna je hart, fijn zit je daar ook nog mee." Ik vind dat nog altijd zo en ik wil er iets aan toevoegen: ik heb een nieuwe soort ontdekt, de soort die alleen tegen de mooiste meisjes praten, ookal zijn dat soort meisjes bitches.

#Downness
Weet je, ik heb drie dingen ondervonden:
1. Ik ben altijd het voording. Zoals bij voetbal, ik ben degene die de voorzet geeft, maar iemand anders maakt de goal en gaat met de eer lopen. Dus ik zeg bijvoorbeeld iets tegen een jongen en dan komt er even een ander meisje en zij gaat dan mij overtreffen of me tegenspreken. Crap.
2. Ik ben altijd de best friend. Ik kan goed overweg met de meeste jongens qua gesprekken voeren, maar ik moet altijd aanhoren dat ze liefdesverdriet hebben of dat ze verliefd zijn. Ik moet hen dan raad geven etc. Het stomme is dat ik one of them ben en niet "het meisje". Snap je? Ik ben nooit the girlfriend.
3. Lately voelt het alsof iedereen me negeert of me niet goed genoeg vind. Ik voel me gewoon lelijk. Zo'n gevoel heb ik nog nooit gehad. Nu besef ik pas hoe laag ik sta. Hopelijk brengen m'n abo's daar verandering in. Als ik er nog heb, het is lang geleden.

Anyway you should check out them/him (hun Tumblr: Jack & Finn) and him and him and him and her and them. Thank you!

See ya, xSWAGGIE!

16:10, no song.

Reageer (1)

  • LoverFals10

    ooh ;( da is echt gemeen vn cedric! maar ik zou die dan maar vergete, want die is u nie waard! ge zijt veel te mooi en slim voor die, want JA ge zijt echt een mooie meisje. En ge wordt alleen ma mooier, voor die ene jonge, die ge misschien nog nie eens kent. En over die bitches (wie ze ook zijn) denk eraan dat later alles bij hen gaat hange -:)-, da ze nix zijn zonder make-up en het gaat altyd wel fout me hun lief. Ennnn ge zij wel goed genoeg en niemand kan dit toffe kind negere!

    ps : stop being down, its not worth your time. climb out of that well because out there it's better. the sun shines up there. nomatter how long it takes to climb out off it, on the end the sun will allways shine

    xx S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen