Woensdag, 18 juli 2012, 19:03, no song

Het is bloedheet en ik zit met een huge probleem...

Ik kan me niet vertonen in bikini als er te veel mensen zijn.
-> Ik ben te dik
-> Ik zie dunne meisjes
-> Ik zie jongens met een sixpack die alleen maar kijken naar dunne meisjes
-> Ik kan niet van eten afblijven, gosh hoe doen die (^^) dat?
-> Ik val bijna flauw van de hitte
-> Als er te veel mensen zijn klap ik dicht

Society is fucked up. Ik weet dat ik niet moet geven om wat mensen denken, maar wat als ik hetzelfde denk? Wat als ik overgewicht heb? Ik durf echt niet om een dieet te vragen en ik wil het ook niet. Sporten kan, maar het is dan wel zwemmen. Ik moet over mijn fobie raken. Mam helpt me niet, ze begrijpt me niet. Pap doet lief, maar hij helpt ook niet. En m'n broertje heeft niets door. Ik kan er niet tegen dat mam me niet begrijpt. Ik heb gisteren de hele dag binnen gezeten omdat ik dichtgeklapt was na een hoofdstuk uit een boek. Mam bleef maar aandringen dat ik moest mee gaan zwemmen of badmintonnen of pingpongen, maar ik wou niet. Ze werd kwaad en dwong me. Ik ging dus met dikke tegenzin badmintonnen, maar ik stond 5 minuten buiten en het pluimpje lag op een dak. Pap kwam en ik ging naar binnen. Mam drong vandaag weer aan, maar ze had eindelijk door dat het niets uithaalde. Er is iets met me gebeurt. Vroeger zou ik zonder problemen gaan zwemmen of badmintonnen of whatever. Nu ben ik bam boem pats veel aangekomen en je kan het zien. Ik heb zelfs striemen en gesprongen aders. Ik haat m'n lichaam als de pest. Aan m'n armen vormen zich zelfs kwabjes. Ik wou dat ik meer doorzettingsvermogen had voor een dieet.

Ik heb veel verhalen gelezen over anorexia. Ze hadden allemaal een tweede ik. Ik heb er ook één. Alleen, een goede. Ikzelf ben de kwade. Telkens als ik zin heb in een koek dan zegt m'n tweede ik: 'Nee, niet doen. Neem een appel, dat is beter.' Vriendelijk is ze wel, maar ik luister nooit naar haar. Zou ik overgewicht hebben? Wat is er met me aan het gebeuren?

Ik vraag me af of Janne al kilo's kwijt is...

Gelukkig bestaat er nog zoiets als je buik intrekken. Nu het nog kan. Binnenkort ben ik zo dik als een walrus en ik doe er niets aan. Dan kan ik m'n buik niet meer intrekken. Eenmaal als ik dan in het water zit, kan ik me weer ontspannen. Vroeger had ik veel zelfvertrouwen als ik ging zwemmen, omdat ik één van de weinige was die geen buikje had. Nu heb ik één en al slechte gewoontes en een buikje. In de maatschappij zijn er 2 soorten mensen: dikke en dunne. Ik ben dik. Mam is dun. Pap is dik. Giel is dun. Ik walg van mezelf, maar ik ben niet sterk genoeg... Mijn tweede ik is niet sterk genoeg om er iets aan te veranderen. Misschien moet ik maar naar haar beginnen luisteren. Maar het is vakantie, ik wil eten zoveel ik wil en het kan me niet schelen hoe ik eruit zie. Jawel het kan je wel schelen, iedereen staart je aan. Damn. Ik zal op m'n eten moeten letten.

Ik zou normaal gaan lopen deze zomer, maar dat is er nog niet van gekomen. Ik ga volgend jaar definitly weer turnen. Ik zou ook nog graag een andere sport gaan doen, badmintonnen of pingpongen. Wat is het leukst? M'n oma (ja, je leest het goed) badmintont, m'n tante van 50 (UHU) pingpongt en m'n andere tante (ze is iets jonger) tennist. Er sporten nog oudere mensen in m'n familie, hoor. Ik kan niet wachten september, eindelijk weer sporten en al dat vet eraf, hoop ik. Ik ga ook nog met die fiets naar school, dat is 14 km/dag. Dus, 1x per week turnen, ...x per week badmintonnen/pingpong en 14/dag gedurende 5 dagen/week fietsen... Er moeten toch een paar kilo's af gaan, als ik ook nog op m'n eten let. Gelukkig is er op onze terugweg van school een verse fruit- en groentewinkel. Daar halen we dan af en toe fruit i.p.v. snoep/koeken. Ik hoop dat mam dan niet te vettig voedsel maakt. Alles komt goed, toch? Trouwens over dat fietsen. Door het jaar zaag ik altijd dat ik met de bus wil (ik zweet snel), maar toch blijf ik fietsen. Ergens heeft m'n tweede ik toch wat meer kracht. Misschien dat ik morgen toch maar ga zwemmen.

Wauw, dit moest er allemaal even uit. Ik ga nu iets anders doen, m'n gedachten verzetten... Sims spelen of tekenen? Tekenen kan ik ook al niet meer goed, haha. Ik was best goed, vroeger. Ik lijk wel 80, ik kan niets meer. Nu heb ik een tekening in m'n hoofd, maar kan ik het niet waarmaken. Best frustrerend soms. Ohno, ik ga verder schrijven. Ik moet ook nog helpen afwassen, zucht. Ik hoop dat het niet te veel is. Misschien ga ik straks wel pingpongen. Probably not.

Een blog vol shit voor jullie, maar vol gedachten van mij...

See ya, xSWAGGIE!

PS: Ik heb ondertussen avondgegeten dus de tijd is uitgelopen.

19:39, no song.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen