Donderdag, 29 maart 2012, 22:03, no song.

Hello, peepzz. Ik heb een klein probleempje. Ok, eigenlijk zit m'n leven vol problemen, maar ja. Dussssss, ik heb er 2.

1. Tomorrow, ga ik m'n ex en zijn vriendin zien en ik kan het niet aan. Niet alweer hun.

2. Ik heb depressiemomenten.

About 1: I can't handle it anymore. By the way, 1 en 2 zitten aan mekaar vast. Je zal het zo meteen wel begrijpen. Anyway, ze zijn zo gelukkig en hij is me totaal vergeten. Hoewel ik weet dat hij een total jerk is en zijt een total whore. I still kind of love him a little? BUTTT, ik werk eraan. Weet je wat echt stom is, telkens als ik hem vergeten ben, komt het weer terug. Iemand/iets doet me er weer aan herinneren. BUTTTTT, i'm strong.

About 2: ik ben bang. Hoe meer ik ze krijg, hoe langer ze duren en hoe dieper ze gaan. In het begin van die momenten ben ik geshockt, daarna woedend, als derde zoooooooooooooo verdrietig, after that heb ik zoiets van "screw live, ik kan het niet meer aan." en voel ik me echt depri en moet ik gewoon alleen zijn, daarna "ik kan me er wel over zetten" en als laatste moet ik er met iemand over praten en als dat niet lukt begin ik te janken. Dat heeft dus alles met 1 te maken, want ik krijg die soort dingen door 1, als mijn verleden terug komt.

Jullie denken propbably "wtf, hoe kan ze dat nou op Q zetten?", wel ik moet het gewoon van me af schrijven. Mijn gevoel. Ik kan het niet meer opkroppen, dat kan mijn lichaam niet meer aan. Daarom doe ik het this way. By the way, er is nog iets.

3. Mam wil dat ik verder studeer.

About 3: I dooooooon't want to. Ik zal mijn middelbare school wel afmaken en daarna een korte universele studie doen, maar dan stopt het. Ik wil schrijven, maar ik heb een plan. Do you remember I once said "ik wil een boek van 500 paginas schrijven"? Ik doe het gewoon in m'n vrije tijd, als ik ouder ben, want ik zou niet weten hoe ik er aan zou moeten beginnen. Anyway, ik zal het mam later wel vertellen.

Er was nog iets wat ik wou vertellen, maar I forgot.

See ya, CHANCE!

22:22, no song.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen