_________________________________________________________________________


Lieve Chloë
Je bent een speciaal meisje. Je bent aardig, lief, knap, vetrouwbaar, grappig, groot, een klusjesvrouw, gezellig, prachtig, nogal gestoord en jarig vandaag (6 januari). Je bent een bijzonder meisje. Ik ben blij dat ik jou heb!
Je bent een meisje dat een mercedis vraagt voor haar verjaardag. En omdat ik zoveel van je hou daarom dit: TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ben je er blij mee? Ik heb er wel behoorlijk veel moeite voor gedaan. Ben eerst naar Schiphol gewandeld (Nee, dat is niet dichtbij vanuit Eindhoven) toen ben ik naar Canada gevlogen, ben ik vanaf Toronto naar Stratford gelopen en heb toen Justin ontvoerd. Hij moest van mij een mercedis kopen want anders kreeg hij niets meer van de kerstman. Anyway, toen zijn we via een boot naar Nederland gevaren (voelde me net sinterklaas) en ja, moest toen nog jou opzoeken.
Hihi, happy Birthday sweety!
Groetjes een heel raar en onbekend persoon.
ps: Nee, ik ben Marloes niet voor als je dat denkt.
[/face]
_________________________________________________________________________

CHLOE DE POE

We kennen elkaar echt superlang. Eigenlijk zijn we al 2 van die omaatjes die elkaar al kennen vanaf hun jeugd en nog steeds samen thee drinken, ghehe.
Het begon ergens op gSm, echt een flutsite als ik hem nu nog eens bekijk, HAHA. In ieder geval, we raakten bevriend. We werden trots lid van de Jostie band en dat zijn we nu nog steeds. We hadden samen een verhaal, wat ook zo lekker faalde, en we hadden leuke uitscheldpartijtjes via de mail. Ik vond je toen al een speciaal meisje. Je had een andere kijk op alles en daar werd ik ook wijzer van. Ik leerde veel dingen van je.
Op gegeven moment verwaterde het contact een beetje. Ik zat minder op gSm en we mailden ook minder. Ik gaf jou de schuld - dat is echt typisch mij - en ik werd boos op je, terwijl het eigenlijk gewoon mijn koppigheid was.
We hoorden heel lang niks van elkaar. We zaten allebei niet meer op gSm. Ik had nog wel je Facebook, maar daar zat je ook niet op. Jij zat wel op Q, maar ik niet.
Toen kwam je ineens online op Facebook. Ik begon tegen je te praten en we hadden een heel leuk gesprek. Toen besefte ik eigenlijk pas hoeveel ik je gemist heb. Ik kwam erachter dat het helemaal niet jouw schuld was en dat jij ook veel pogingen had gedaan om nog contact met me te zoeken. Ik voelde me heel schuldig, en dat mocht niet van jou, HAHA.
Ik zat meer en meer op Q, en we kregen steeds meer contact. En nu gaan we samen een verhaal doen EN we hebben weer contact.
Samen zijn we gewoon super awesome en wij rulen de wereld gewoon.
I LOVE YOU BABY
Je geheime aanbidder


_________________________________________________________________________

Ik mis de manier dat we praten, de laatste tijd, of ik snauw je af, of ik maak van die kut opmerkingen naar je , vergeet niet dat ik echt heel veel van je hou. jij bent echt m'n allereerste q vriendinnetje, en heb gewoon nog steeds contact met je! we kennen elkaar nu meer dan een jaar en ik heb je gewoon al 1 x gemeet, sws dat vaker gaat gebeuren ! (: ik hou van je op een speciale manier, je zit in me hart lieve Chloë.
xoxo.


_________________________________________________________________________

Reageer (1)

  • Player

    Ghehe, mijn berichtje. Oh, shit dat moest ik niet zeggen! Nee het komt niet van mij af Chloë! Ik was even in de war.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen