pasfoto

Vanparys

Laatst online: -

Marthe.

Vanparys is offline

Resembool.

24

-

Smartiekoo, Heavensbee, Annabeth, Eglantine, Tolkien, Charybdis, Jarvis, Stornoway, Gallymogger, Dormouse, Rowboats, Graymark, Raziel, Rydel, Hylla, Ranger, Alchemist, Fullmetal, Teresa, Raava, Jensen, McGonnagall, Stelmaria, Eren, Rivetra, Aincrad, Harkinian, Toriel, Ilvermorny, Picquery, Bosphoramus, Cirilla, Morozova, Coryo, RSK
help

1 decennium geleden

2 uur geleden

3 maanden 6 dagen

33460 [24 uur]

0

8

0

1

0

187

178

9285

2465

19690Gastenboek (373)

 • irregular

  Is het trouwens gelukt om je te impressen met haar lay-out?

  3 uur geleden
 • irregular

  Duuuuuusssss kennen ze elkaar al sinds voor de school? Ze kan Charlie een paar boeken geven en misschien is ze gewoon heel enthousiast over hem, sinds ze hem al langer kent (vanaf haar zestiende is nu 5 jaar??) en like het voor hem opneemt, sinds ze weet wat hij kan?

  7 uur geleden
 • irregular

  Mel heeft een verloofde die niet heel geweldig is, eigenlijk gewoon een idioot van een man is, maar hij is een hertog en ze is aan hem uitgehuwelijkt, dus heeft ze niet heel veel keus dan om bij hem te blijven. In het contract tussen hun ouders staat dat hij de jongedame mee mag nemen op reizen wanneer hij wil, dus dat doet hij onder andere naar zijn reizen naar Baldur's Gate misschien. Dit is waar Charlie, als ik het me goed herinner, woont en terwijl haar toekomstige man zaken doet, spendeert Mel veel tijd alleen. Thuis werd de jongedame in die periode nog onderwezen en, zoals vroeger, nog op haar vingers getikt als het mis ging en hierdoor heeft ze altijd pleisters om haar vingers, maar misschien zijn er nu wondjes open gegaan en she REALLY REALLY needs his help. Ik doe dit uit mijn hoofd dus stel je voor dat zij 16 is en hij misschien 18, atleast more adult than her. Dus zij besluit hem tegen betaling misschien te helpen, en biedt hem zoveel geld aan dat hij misschien niet kan weigeren. Hij besluit haar te helpen, because food money is important. Mel besluit met hem te kletsen en is onder de indruk van zijn boeken collectie en vraagt hem ernaar, want uit Charlies persoonlijkheid lijkt dat iets wat hij graag doet (praten over zijn interesses). Misschien komt ze de volgende dag weer, omdat ze zich expres heeft laten vallen om haar man te ontlopen en om meer met Charlie te kletsen, sinds ze absoluut geen zien heeft in haar verloofde. De dag, voordat ze wegging, bracht ze hem misschien een stapel boeken waarover hij haar vertelde die hij misschien graag wilde hebben. Ze zegt dat hij talent heeft. Misschien ontmoeten ze elkaar dan weer later, wanneer Mel weer mee moet en weer iets doms heeft gedaan en vertelt hem dan over de academie? Dat zij het gebruikt om van haar verloofde weg te komen, misschien heeft Charlie hem ook gezien wat voor stupido het is van een afstandje, en dat misschien hij het ook wel kan gebruiken. Like, iets anders dan het leven in Baldur's Gate?

  1 dag geleden
 • irregular

  Laat maar ik heb heel de timing verkeerd, ze zaten tegelijk in jaar 1, maar nog steeds kan Mel hem vertellen over de school waar ze dan heen wilde en een programma wilde volgen dat misschien ook bij hem kon passen?

  1 dag geleden
 • irregular

  Het kan ook van te voren zijn, dat Mel misschien als bedankje hem boeken heeft gebracht. Hij zat later op de academie dan haar, dus Mel kon hem erover vertellen. Hij is ouder, maar hij zat toen hij 20 was in jaar 1 en Mel sinds haar achttiende, dus Mel kon hem over haar programma vertellen, ze is namelijk ook een Scribe.

  1 dag geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen